"Madea Goes to Jail" - pe primul loc in box office-ul american

de Razvan Boboc în 23 Feb 2009
"Madea Goes to Jail" - pe primul loc in box office-ul american

Comedia "Madea Goes to Jail", regizata de Tyler Perry, se afla pe primul loc in box office-ul american, dupa ce a obtinut incasari de 41,1 milioane de dolari, conform Box Office Mojo. Bazat pe o piesa de teatru omonima, filmul "Madea Goes to Jail" urmareste noile, amuzantele si incitantele aventuri ale unei bunici de origine afro-americana pe nume Mable "Madea" Simmons, a carei inclinatie spre bucluc o aduce in fata instantei de judecata si o trimite ulterior la inchisoare.

Pe locul al doilea se afla lungmetrajul de actiune "Taken", cu Liam Neeson in rolul principal, cu incasari de 11,4 milioane de dolari. Bryan (Liam Neeson), fost agent secret, are la dispozitie numai cateva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Maggie Grace), din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie.

Filmul de animatie “Coraline” se afla pe pozitia a treia, dupa ce a strans 11 milioane de dolari. O tanara fata (Dakota Fanning) patrunde in ascunzisurile noii ei case, printr-o usa secreta si descopera o alta versiunea a vietii ei.

Comedia "He's Just Not That Into You", cu Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Jennifer Aniston si Jennifer Connelly in distributie, se afla pe locul patru. A avut incasari de 8,5 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells