Marea cursă de Crăciun, animaţia nominalizată la Globul de Aur 2012, pe DVD şi BluRay

de Cinemagia în 6 Dec 2012
Marea cursă de Crăciun, animaţia nominalizată la Globul de Aur 2012, pe DVD şi BluRay

Empire Film lansează pe BluRay 3D (conţine şi varianta 2D) şi DVD Arthur Christmas/Marea cursă de Crăciun, un amuzant desen animat nominalizat la Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun film de animaţie. Filmul are subtitrare şi dublaj în limba română, deci poate fi urmărit atât de cei mici, cât şi de cei mari, în aşteptarea atmosferei magice a sărbătorilor de iarnă!

Vocile personajelor sunt interpretate de: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton şi Ashley Jensen. Coloana sonoră a filmului include piesa "Santa Claus Is Comin' To Town" a lui Justin Bieber, de pe albumul "Under The Mistletoe".

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operaţii de la Polul Nord! Însă anul acesta misiunea dă greş, pentru că un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony, el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

Taguri:  Arthur Christmas

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 decembrie 2012 17:58
e un film foarte dragut.
aavramescu23 pe 7 decembrie 2012 08:23
Mi-e nu mi-a placut de nici o culoare. Daca il vedeam acasa probabil il dadeam pe fast forward asa de tare m-a plictisit. Mi-a parut rau de banii dati pe bilet :(
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:46
Animatiile britanice sunt putin mai ciudate, avand umorul acela mai ... cult.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells