Mark Wahlberg, lecție pentru adolescenți

de Cristina Grigore în 18 Sep 2013
Actorul a muncit din greu anul acesta pentru a termina liceul și a obține diploma de absolvire – vezi care a fost mesajul său

A renunțat la școală în clasa a IX-a, însă acest lucru nu l-a împiedicat să devină un muzician de succes și, ulterior, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Actorul de 42 de ani a considerat totuși, în ciuda nivelului său de acum și a faimei sale, că este totuși important să își încheie studiile liceale, motiv pentru care s-a pus pe învățat și a reușit anul acesta să obțină diploma de absolvire a liceului.

Iată ce a declarat actorul pentru The Huffington Post și ce i-a sfătuit pe adolescenții zilelor noastre: ”Am învățat anul acesta cu orice ocazie – pe platourile de filmare, în timp ce călătoream între casă și muncă. Am reușit să îmi închei studiile pentru că am știut că nu sunt singur, și că ceilalți adolescenți și adulți treceau prin același lucru ca și mine, încercând să echilibreze timpul acordat muncii și studiului pentru a deveni mai buni. Pentru toți acei studenți care se luptă cu greutățile vieții zi de zi și – cel mai important – pentru aceia care sunt în căutarea unei a doua șanse, am un mesaj: Nu vă dați bătuți niciodată. Credeți în voi și țintiți sus”, a spus Wahlberg.

Actorul a ținut să menționeze și că acei oameni care nu termină nici măcar liceul au șanse mult mai mari să rămână fără un loc de muncă, cu o sănătate precară, trăind în sărăcie sau din ajutoarele sociale.

”Pot să mă uit acum la copii mei zi de zi știind că nu am făcut asta doar pentru mine – am făcut-o pentru ei și pentru toți acei adolescenți și adulți care m-au inspirat prin ambiția de a-și încheia studiile”, a mai spus starul lui The Fighter.

Actorul va putea fi văzut anul viitor în thriller-ul lui Peter Berg, Lone Suvivor, dar și în Transformers: Age of Extinction, film la care actorul lucrează acum și care va relansa franciza Transformers. Tot anul viitor ar putea fi lansată și comedia Good Time Gang, care și-a început recent producția și în care Wahlberg va juca alături de Jonah Hill.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Berg, Lone Survivor, Transformers: Age of Extinction, Good Time Gang, Jonah Hill, Mark Wahlberg, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 18 septembrie 2013 09:40
Super, chiar ma bucur pentru el si ciar este un bun exemplu de urmat !
Bayard pe 18 septembrie 2013 09:56
Mark Wahlberg a devenit in ultimii ani unul din cei mai in voga producatori.
vladimir84 pe 19 septembrie 2013 09:15
De apreciat.
alex_il_fenomeno pe 20 septembrie 2013 18:58
Stiam povestea, fascinant :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells