Matt Damon şi Ben Affleck pregătesc Incorporated

de Cristina Grigore în 7 Apr 2015
Serialul, ce va rula pe canalul SyFy, va fi un thriller SF cu spioni, plasat în viitor

Matt Damon şi Ben Affleck vor produce, prin intermediul companiei lor, Pearl Street, un nou şi incitant proiect cinematografic, intitulat Incorporated, anunţă TheHollywoodReporter.com. Serialul va îmbina elemente de „suspans, acţiune şi umor negru” în călătoria sa printr-o lume „în care limitele morale au fost complet desfiinţate”, se arată într-un comunicat emis de companie.

Postul SyFy a comandat deja episodul pilot, ce va fi imaginat şi regizat de fraţii David şi Alex Pastor (Self/less), în vreme ce de realizarea serialului se va ocupa Ted Humphrey (The Good Wife). Acţiunea lui Incorporated Hollhhare loc într-un viitor în care marile corporaţii au putere nelimitată. Personajul central este Ben Larson, un director ce îşi asumă o nouă identitate şi se infiltrează într-o ambiţioasă şi necruţătoare companie. Totul pentru a  lupta astfel împotriva sistemului corporatist totalitar şi pentru a o putea salva pe cea pe care  o iubeşte.

„Incorporated ne oferă o imagine din interior asupra unei lumi formată prin alegerile noastre de azi. Spectatorii vor putea analiza complicaţiile viitorului, un viitor asupra căruia suntem în mod constant avertizaţi, dar pe care încă nu l-am trăit. Cred că aceasta este o poveste importantă şi de actualitate, ce merită spusă, şi nu mă pot gândi la profesionişti mai buni pentru a ne ghida în această călătorie decât David, Alex [Pastor] şi Ted [Humphrey]”, a declarat Damon.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Ben Affleck, Incorporated

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 7 aprilie 2015 10:54
Wow , ce surpriza , de abia astept acest serial , sunt sigur ca va fi pe placul multora ;)
newproiect_gabriel pe 7 aprilie 2015 14:32
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:gabidamoc75@gmail.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells