Meryl Streep, de nerecunoscut! Iat-o în prima imagine din Into the Woods

de Cristina Grigore în 27 Sep 2013
Actriţa interpretează personajul negativ într-un musical al studiourilor Disney

Studiourile Disney au lansat recent prima imagine din musicalul Into the Woods, adaptare a unei celebre piese de pe Broadway, în a cărei distribuţie se regăsesc mai multe staruri ale Hollywood-ului. Pe una dintre acestea, Meryl Streep, o puteţi vedea cum în prima imagine din film, greu de recunoscut în straiele Vrăjitoarei, personajul pe care îl interpretează.

Filmul este o reimaginare în notă modernă a unora dintre cele mai cunoscute basme ale fraţilor Grimm. Explorează consecinţele aventurilor în care pornesc Cenuşăreasa, Scufiţa Roşie, Jack din Jack şi Vrejul de Fasole sau Rapunzel. Toate acestea sunt legate printr-o istorie în care apar un brutar, nevasta lui şi vrăjitoarea ce aruncă asupra lor un groaznic blestem. Dorinţa Vrăjitoarei este aceea de a reuşi să scape ea înseşi de un blestem ce a transformat-o dintr-o femeie frumoasă într-o babă hâdă.

Into the Woods se filmează în Marea Britanie, în scaunul regizoral aflându-se Rob Marshall. Din distribuţia musical-ului, a cărui lansare a fost stabilită pentru 25 decembrie 2014, mai fac parte Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick şi Chris Pine.

 

Exploreaza subiecte similare:

Into the Woods, Meryl Streep, Rob Marshall, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2013 15:29
Impresionanta transformare... De abia astept sa urmaresc si pelicula in cauza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells