Metodele de relaxare ale lui Johnny Depp

de Răzvan Boboc în 12 Iul 2009
Metodele de relaxare ale lui Johnny Depp

Vin roşu şi comedii - acestea au fost metodele de relaxare ale lui Johnny Depp în timpul filmărilor la Public Enemies, conform Femalefrist.co.uk.

Depp este un fan înrăit al serialului de comedie britanic The Fast Show. De altfel. el a şi jucat într-unul dintre episoade.

"Obişnuiam să ne uităm la The Fast Show şi să bem vin roşu după ce terminam filmările. Era drăguţ. Johnny este un coleg plăcut şi acum îmi este şi prieten. Îl respect cu adevărat ca actor", a declarat Stephen Graham care joacă rolul Baby Face Nelson în filmul de acţiune.

În Public Enemies, Johnny Depp este John Dillinger, celebrul, şarmantul şi îndrăzneţul jefuitor de bănci din America anilor '30, ajuns inamicul public numărul unu şi urmărit de un batalion de agenţi FBI conduşi de agentul Purvis (Christian Bale).

Pelicula va fi lansată în cinematografele din România pe 17 iulie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 12 iulie 2009 22:00
E ok sa te relaxezi uitandu-te la comedii. Dar trebuie sa gasesti comedii bune, care sa te faca sa razi! Si astea se catalogheaza in functie de preferintele fiecaruia!
Davy.Jones pe 13 iulie 2009 12:21
cred ca el are viata perfecta. e normal sa se uita la comedii in timpul liber ca sa fie tot timpul vesel. propria insula, cont frumusel in banca, saracul om...
ancabradea pe 13 iulie 2009 13:50
as bea eu un pahar de vin cu el...si ne-am putea uita la piratii din caraibe:X:X:X:X
buticut pe 13 iulie 2009 15:35
ancabradea, ma indoiesc ca v-ati uita la Piratii din Caraibe,e lucru stiut ca nu suporta sa se vada pe ecran,probabil ar pleca din camera cu pretextul de a merge la baie si s-ar intoarce dupa ce se gata filmul :D.
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2011 20:49
daca la el functioneaza , cred ca ar trebui sa le incercam si noi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells