Michael Bay îl înlocuieşte pe Steven Spielberg la cârma lui Robopocalypse

de Cristina Grigore în 8 Mar 2018
Regizorul lui Transformers mai are un proiect în agendă, din care nu vor lipsi luptele şi exploziile – 6 Underground

Michael Bay se desparte de Transformers, anunţă Deadline.com, însă rămâne în universul roboţilor şi al încleştărilor explozive, după cum reiese din următoarele sale proiecte.  

Unul dintre acestea este Robopocalypse  - o adaptare a cărţii cu acelaşi nume semnată de Daniel. H. Wilson, despre încercarea roboţilor de a rade rasa umană de pe faţa Pământului şi micul grup de supravieţuitori care le ţin piept. Bay îl va înlocui la cârma peliculei pe Steven Spielberg, ataşat acesteia încă din 2010. Spielberg a continuat dezvoltarea lui Robopocalypse până în 2013, după un scenariu semnat de Drew Goddard, însă unele probleme cu producţia au sistat proiectul.

Cei doriţi de Spielberg în rolurile centrale erau Chris Hemsworth şi Anne Hathaway. Momentan, nu se ştie dacă cei doi actori rămân favoriţi pentru acestea, însă realizatorii au menţionat că se doreşte ca scenariul să fie refăcut cât mai repede, căci filmul este acum o prioritate pentru 20th Century Fox. Spielberg trece în echipa producătorilor.

Înainte de Robopocalypse însă, Bay va regiza 6 Underground, un film „original”, cu un scenariu imaginat de Paul Wernick şi Rhett Reese (Deadpool, Deadpool 2). Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Lobo – filmul ce îl va aduce pe marele ecran pe supereroul DC Comics îl avea pe Bay în vizor pentru regie.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Steven Spielberg, Drew Goddard, Chris Hemsworth, Anne Hathaway

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells