Michael Bay vrea să îşi ia adio de la franciza Transformers

de Cristina Grigore în 12 Aug 2014
Cineastul a declarat că îşi doreşte o altă direcţie în activitatea cinematografică

Deşi atacate constant de critici, filmele lui Michael Bay sunt extrem de profitabile, dovadă ultima producţie din seria Transformers, Transformers: Age of Extinction, ale cărei încasări au trecut de un miliard de dolari, dar şi recent lansatul Teenage Mutant Ninja Turtles, ce şi-a adjudecat în week-end primul loc în box office-ul american. Motiv pentru care, studiourile Paramount îl vor pe Bay şi la cârma lui Transformers 5, în ciuda faptului că cineastul şi-ar dori să facă o schimbare în ceea ce priveşte filmele abordate.

„Există un nou capitol, o nouă direcţie în ceea ce priveşte activitatea mea cinematografică spre care care aş vrea să mă îndrept. Am o mulţime de poveşti de spus”, a declarat cineastul într-un interviu acordat USA  Today. El a confirmat că îşi doreşte să cedeze regia seriei Transformers unui alt cineast, însă nu a menţionat dacă acest lucru se va întâmpla înainte sau după Transformers 5.

Referindu-se la unul din filmele pe care ar vrea să le facă în afara producţiilor de buget mare, Bay a dezvăluit că unul din proiectele sale de suflet este un documentar despre vânătoarea ilegală de elefanţi.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, actor, Transformers: Age of Extinction

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 august 2014 12:02
Mda, ar fi o veste excelenta.... dar sa fim seriosi, face prea multi bani ca sa renunte
CosminHorrorMaster pe 12 august 2014 12:14
Aha, exact, dupa ce s-a cacat pe Transformers si TMNT mai nou, hai sa renuntam, ce plm...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells