Michael Fassbender, Avocatul lui Ridley Scott

de Cristina Grigore în 22 Feb 2012
Michael Fassbender, Avocatul lui Ridley Scott

Noul film al lui Ridley Scott, Prometheus, nici nu a fost încă lansat, dar regizorul a trecut deja la un alt proiect, la care va lucra din nou cu interpretul androidului David din SF-ul amintit mai sus. Michael Fassbender va juca aşadar în The Counselor, producţie regizată de Scott după scenariul lui Cormac McCarthy  (No Country for Old Men).

Participarea lui Fassbender ca protagonist al peliculei a fost confirmată de Deadline.com, însă detaliile despre intrigă sunt sumare. Filmul este asemănat cu No Country for Old Men, cu menţiunea că beneficiază de o poveste mai complexă şi de amploare. The Counselor are în centru un avocat cu renume, care este atras de jocurile intense şi captivante ale afacerilor cu droguri şi crede că se poate implica în ele fără a avea prea multe de pierdut.

Brad Pitt, Jeremy Renner şi Bradley Cooper sunt doriţi de Scott în rolul antagonistului. Pentru Fassbender, The Counselor este încă una din numeroasele pelicule ce fac acum parte dîn orarul său de filmări, printre care se mai află şi cea în care va intra în ipielea unui războinic celtic, dar şi Twelve Years a Slave, producţia la care va colabora din nou cu regizorul lui Shame, Steve McQueen.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
madia pe 22 februarie 2012 15:32
Este un actor talentat si foarte carismatic. Cred ca Prometheus este unul din cele mai asteptate filme ale anului.
alex_il_fenomeno pe 24 februarie 2012 19:19
un actor care promite . sa ii urmarim prestatiile viitoare .
margott pe 6 aprilie 2012 15:27
Unul din cei mai buni tineri actori ai momentului. I-am vazut majoritatea filmelor, e foarte talentat, are roluri din cele mai variate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells