Michael Jackson , protagonistul unui film Doctor Who?

de Cristina Grigore în 5 Iul 2013
Legenda pop, dar şi comediantul Bill Cosby, ar fi putut juca într-o posibilă adaptare cinematografică a celebrului serial SF

Michael Jackson  şi Bill Cosby au fost luaţi în considerare pentru un rol central într-un film Doctor Who, un proiect discutat la Hollywood în anii ’80, se menţionează într-un  volum de nonficţiune semnat de Charles Norton şi intitulat Now On The Big Screen:  The Unofficial and Unauthorised Guide To Doctor Who At The Cinema.

Conform publicaţiei The Times, Norton susţine că studiourile Paramount Pictures au fost interesate în a aduce pe marele ecran populara franciză SF a BBC. În plus, legenda pop ar fi fost alegerea principală a acestora, urmat de actorul de comedie Bill Cosby.

Cum spre sfârşitul anilor ’80, perioada în care s-a încercat  realizarea unui film Doctor Who, Michael Jackson era unul dintre cele mai faimoase staruri din lume, salariul său ar fi fost unul consistent. Se pare însă că inedita alegere a celor de la Paramount a avut la bază succesul lui Jackson din Moonwalker, lansat în 1998.

Despre un film  Doctor Who s-a tot speculat  în ultimii ani, însă pelicula nu a putut fi realizată până acum, chiar dacă unii regizori (printre care şi cel al lui Harry Potter, David Yates) s-au arătat interesaţi de idee. Cartea lui Norton nu explică şi motivele pentru care filmul cu Michael Jackson nu a mai fost realizat, însă producţia lui ar fi marcat cu siguranţă un punct de cotitură interesant în istoria francizei.

 

Exploreaza subiecte similare:

Bill Cosby, michael jackson, David Yates

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 5 iulie 2013 10:32
Bine că nu s-a întâmplat asta.
aavramescu23 pe 5 iulie 2013 10:50
Moonwalker eu din cate stiu in 88 s-a lansat nu in 98. Aveam 7 ani pe atunci si l-am vazut la 9 pe video :) Mi-a placut la nebunie la vremea aia.
legiune pe 6 iulie 2013 10:37
Sa gresit putin la detalii, pacat ca nu a corectat.
xerses pe 5 iulie 2013 17:58
"Daca" si cu "parca"... Nu fu sa fie!
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2013 17:04
Daca nu a fost sa fie, cred ca degeaba se mai vorbeste de asa ceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells