Michelle Williams va fi versiunea feminină a lui Venom în filmul cu Tom Hardy

de Cristina Grigore în 21 Dec 2017
She-Venom mai este numită şi The Bride of Venom în benzile desenate Marvel

Actrița Michelle Williams i se alătură lui Tom Hardy în Venom, anunță ScreenRant.com. Știrea a fost confirmată chiar de starul lui Manchester By the Sea și My Week With Marylin. În benzile desenate Marvel, personajul se numește Ann Weying, o avocată de succes și fosta soție a lui Eddie Brock (Venom, interpretat de Tom Hardy). După transformarea în She-Venom primește și apelativul The Bride of Venom.

Întrebată ce poate spune despre rolul său, Williams a declarat: „Am mai făcut un film în care a trebuit să urmăresc cu ochii o minge de tenis şi să îmi imaginez că este, de fapt, o creatură gigantică. Nu este chiar un lucru preferat de mine, dar este vorba de un set de abilităţi pe care încerc să îl deprind. Despre ea [partenera lui Venom n. red.] nu pot să spun prea multe acum”.

Venom îl are la cârmă pe regizorul lui Zombieland, Ruben Fleischer. De scenariu s-au ocupat Kelly Marcel (Fifty Shades of Grey), Scott Rosenberg (Jumanji) şi Jeff Pinkner. Mai fac parte din distribuţie Jenny Slate şi Riz Ahmed. Lansarea este programată pentru 5 octombrie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Michelle Williams, Ruben Fleischer, Venom

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells