Mickey Rourke, iritat de ideile Marvel din Iron Man 2

de Cristina Grigore în 31 Oct 2011
Mickey Rourke, iritat de ideile Marvel din Iron Man 2

În interviurile de promovare a ultimei sale pelicule, Immortals, Mickey Rourke a vorbit şi despre personajul său din Iron Man 2 şi a criticat studiourile Marvel pentru faptul că i-au editat masiv scenele în care a putut fi văzut, anul trecut, în rolul lui Whiplash.

Potrivit celor de la Superhero Hype, deşi Rourke s-a documentat serios pentru partitura villain-ului din Iron Man 2 – actorul a vizitat câteva închisori ruseşti pentru a se inspira pentru rol – se pare că cei de la Marvel nu au pus mare preţ pe acest lucru şi au eliminat multe dintre particularităţile personajului.

„Încerc să găsesc momente în care antagonistul nu este acel individ rău, plin de clişee, dar este destul de greu. Cei de la Marvel puteau face ceva mai bun din Iron Man 2, în schimb i-au respins lui Favreau ideile îndrăzneţe şi au optat pentru un villain simplu, a cărui descriere este unidimensională. Tot ce am încercat eu să aduc în plus interpretării s-a dus pe apa sâmbetei. Iar asta poate face să nu-ţi mai pese la fel de mult. Să nu-ţi mai doreşti să depui atâta efort în a-ţi face personajul unul inteligent sau unul ale cărui acţiuni sunt bine justificate”, a spus actorul.

Întrebat dacă personajul său din Sin City, Marv, va putea fi văzut şi în continuarea thriller-ului din 2005, Rourke a declarat: „Depinde cât de mult mă doresc [producătorii] în acest film. Mi-a făcut plăcere să interpretez acel personaj, însă sunt claustrofob, iar timpul pe care trebuie să îl petrec cu machiajul pe faţă este prea lung. Trebuie să rezişti machiat 13 sau 14 ore pe zi şi este vorba de plastic şi lipici şi chestia aia care îmi face ochii roşii...”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
AdrianSe pe 31 octombrie 2011 13:22
Se pare ca cei de la marvel au avut ocazia sa faca un film pentru toata lumea ,in final au ramasa la o versiune pentru copii pana la 12 ani .
cristi23 pe 31 octombrie 2011 16:25
sunt de acord cu mickey
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2011 16:31
cred ca studiul nu a actionat bine in aceasta privinta . Mickey are dreptatea sa .
legolas05 pe 31 octombrie 2011 17:23
da da asa este unii producatori modifica filmele aiurea total,insa nah,ce sa faci
Bayard pe 31 octombrie 2011 18:28
Excelenta parere!!! Sa ai un actor dispus sa faca asa o cercetare, sa-ti faca filmul mai bun... si tu sa tai tot si sa pastrezi doar partile de actiune, cu bombe si mai stiu eu ce..... Probabil de-asta a fost si asa de slab Iron Man 2.... in afara de vizual, nimic, nimic nimic.... mult mai slab decat primul.
xerses pe 31 octombrie 2011 22:02
Vine o vreme cand normal ca anumite lucruri sunt considerate de neacceptat.
constanta pe 1 noiembrie 2011 09:03
adica sa credem ca pe Mickey l-a interesat doar calitatea filmului? Nu cumva se simte in umbra lui Downey si a incercat sa-si upgradeze personajul?
doinarac pe 1 noiembrie 2011 14:29
In sfirsit o veste buna : Mickey Rourke primeste o binemeritata STEA pe WALK of FAME !
Iata ca ii recunosc meritele ...in sfarsit!
"Mikey Rourke a primit luni o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, celebrul actor american declarând că îi dedică această distincţie bunicii lui."

Gebeleizis pe 13 decembrie 2011 03:30
Asta e. Producatorii fac legeea la Hollywood.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells