Motivul impresionant pentru care Liam Neeson a refuzat rolul lui James Bond

de Cristina Grigore în 10 Mar 2014
Actorul a dezvăluit într-un interviu ce a fost mai important pentru el decât numita partitură ,,cu greutate"

Rolul lui James Bond  este unul legendar în industria cinematografică, motiv pentru care a-l refuza pare un lucru greu de crezut. Iată însă că unul dintre actorii populari ai Hollywood-ului a făcut-o: Liam Neeson. Acesta a dezvăluit într-un interviu recent acordat publicației Hull Daily Mail că s-a văzut nevoit să spună ,,nu” partiturii celebre la insistențele soției sale, Natasha Richardson. Aceasta l-a avertizat că, dacă va accepta să îl interpreteze pe Bond, îi va refuza cererea în căsătorie.

,,M-au curtat cu insistență, ca să zic așa, dar sunt convins că au făcut asta și cu alți actori”, a menționat Neeson. ,,Lucrurile acestea s-au întâmplat acum 18 sau 19 ani, când viitoarea mea soție mi-a spus ,Dacă accepți să îl joci pe James Bond, nu ne mai căsătorim’. Așa că a trebuit să sar peste rol, pentru că îmi doream să o iau de soție”, a explicat actorul de 61 de ani.

Richardson și Neeson au fost căsătoriți vreme de 15 ani. Soția actorului și-a pierdut însă viața în mod tragic, în martie 2009, ca urmare a unui tragic accident la schi, moment ce încă îi pare ,,ireal” acestuia.

,,Am și acum momente în locuința noastră din New York când aud ușa deschizându-se, iar asta s-a întâmplat mai frecvent în primii anii de la dispariția ei… De fiecare dată când aud ușa deschizându-se, mă gândesc că e ea”.

,,Te lovește. E ca un val. Începi să ai un sentiment profund de instabilitate. Pământul nu mai este deodată un loc sigur, stabil, apoi frecvența apariției acestui sentiment scade, însă tot mai simt asta uneori”, a mai povestit actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 martie 2014 09:52
Nu sunt multi care sa fii refuzat un rol care le-ar fi propulsat sigur cariera ulterior. Liam Neeson este un familist convins. Respect.
Han_Solo pe 10 martie 2014 09:54
Acuma ceva a spus ca a refuzat acest rol pentru ca nu vroia sa fie catalogat drept un Actor de Actiune.
cristi23 pe 10 martie 2014 11:09
incredibil curaj...sa refuzi un asemenea rol....cum ar fi aratat acele filme?? si in acelasi timp de admirat povestea de dragoste dintre liam si raposata sa sotie.....cred ca inclusiv acest subiect ar fi unul interesant de transpus in film........
cosmin742000 pe 10 martie 2014 13:38
Natasha Richardson devine unul din idolii mei :)
cosmin742000 pe 10 martie 2014 13:39
dintre
Rippa pe 10 martie 2014 16:04
iti dai seama...............................................................
xerses pe 10 martie 2014 22:50
Ce romantic!
Bayard pe 11 martie 2014 00:05
Nu este o coincidenta ca de la moartea sotiei Liam Neeson joaca in fime de actiune, de duzina. A lucrat cat a putut de mult ca sa uite, probabil nici nu s-a concentrat prea mult pe roluri. E tragic.
cosmin742000 pe 11 martie 2014 14:03
Si Skyfakll ce ar fi fost ? Nu tot un film de duzina ?:))
Bayard pe 11 martie 2014 17:40
Nu stiu, nu comentez Bonduri, dar Liam Neeson a jucat in niste filme exceptionale in cariera lui... a jucat si in niste porcarii, dar el a fost intotdeauna la nivel foarte inalt.
yukkio pe 11 martie 2014 21:10
s-a lasat manipulat...dar cred ca mai importanta este viata lui personala decat acest rol
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2014 14:50
Wow, asta da iubire adevarata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells