Natalie Portman va fi Lady Macbeth

de Cristina Grigore în 1 Mai 2013
Ea va juca alături de Michael Fassbender în adaptarea piesei de teatru shakespeariene

Doi dintre actorii de top ai Hollywood-ului, Natalie Portman și Michael Fassbender, vor conduce distribuția unei adaptări cinematografice a piesei Macbeth de William Shakespeare, scrie The Hollywood Reporter.

Ei se vor transforma în Doamna și Domnul Macbeth, iar interpretarea lor se pare că va păstra savoarea limbajului original al piesei, în timp ce și decorurile le vor reproduce pe cele ale secolului XI. Povestea este arhicunoscută: prefăcutul lord scoțian, Macbeth, este hotărât să facă tot ce se poate pentru a ajunge Rege.

Filmul fa fi regizat de Justin Kurzel. Filmările vor începe spre sfârșitul acestui an, lansarea urmând să aibă loc în 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Michael Fassbender, Justin Kurzel, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 1 mai 2013 14:28
Nu mi se pare deloc potrivita Natalie Potman pentru un astfel de rol , dar ea a dovedit de-a lungul timpului ca poate interpreta cam orice .Michael Fassbender insa eu nu il pot considera actor avand in vedere "filmo"grafia pe care o poseda
alex_il_fenomeno pe 7 iunie 2013 15:04
Chiar mi-ar placea sa faca un rol bun intr-o ecranizare de exceptie, care sa ne lase fara cuvinte...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells