Nemuritorul începe filmările în primăvara lui 2012

de Cristina Grigore în 13 Sep 2011
Nemuritorul începe filmările în primăvara lui 2012

MacLeod, scoţianul mânuitor de sabie interpretat prima dată de Christopher Lambert în 1986, va reveni pe marile ecrane într-un remake ce a primit acum o dată de începere a producţiei şi un cunoscut regizor care să o conducă, scrie MovieWeb.

După ce Justin Lin, al cărui orar de filmări este momentan foarte încărcat (are în agendă, printre altele, lucrul la Terminator 5 şi continuarea francizei Fast and Furious) a refuzat să stea la cârma noului film Nemuritorul, cei de la Summit Entertainment l-au cooptat în proiect pe Juan Carlos Fresnadillo, regizorul apreciatului horror 28 Weeks Later.

Nu se ştiu momentan nici un fel de detalii legate de scenariu, asta probabil şi datorită faptului că nu a fost încă terminat, el trecând prin mai multe etape de rescriere. După ce a fost creat de cei care au colaborat şi la imaginarea poveştii din National Treasure, a fost modificat de Melissa Rosenberg, al cărei nume este legat de franciza Twilight şi a ajuns acum în puterea creativă a lui Art Marcum şi Matt Holloway, scenariştii lui Iron Man.

Fresnadillo este ataşat şi producţiei noului film Corbul. Anul viitor, în primăvară, el va începe însă filmările la Highlander.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 septembrie 2011 12:34
Este clar ca o sa foloseasca alt actor, nici Christopher Lambert, nici celalalt... paul ceva. Asa ca ar putea sa faca o poveste de la 0.... scotienii sunt cool, dar deja au fost 4 filme cu ei, un serial.... posibilitatile sunt infinite: poate sa fie viking, roman, arab, spartan.... orice :). Oricum o sa fie un film cool.... asta e clar, e suficient faptul ca o sa apara multe sabii :))
legolas05 pe 13 septembrie 2011 15:13
interesant,insa e mult de asteptat
Crist11 pe 13 septembrie 2011 18:00
Am vazut pe putin 10 filme cu actorul asta si toate au fost sa zicem intr-un fel medievale si relativ bune pentru mine, dar daca nu au stralucit in topul imdb..
prichindeliza pe 13 septembrie 2011 18:27
pentru Bayard...actorul se numeste Adrian Paul,dar nu-i nici o nenorocire daca nu-l stii
Sunt foarte curioasa cine o sa fie Highlander....eu sper din suflet sa fie Christopher Lambert,desi iubirea vietii mele a Adrian Paul.....francezul e mai reusit!!!vom trai si vom vedea!!!

alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2011 20:06
ma bucur ca filmarile nu sunt foarte departe !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells