Nicolas Cage s-a relaxat în week-end în staţiunea Mamaia

de Cristina Grigore în 17 Feb 2014
Actorul se află (din nou) în ţara noastră pentru filmările lui The Dying of the Light

Aflat în România pentru filmările unei noi producţii, intitulate The Dying of the Light, actorul Nicolas Cage şi-a petrecut sfârşitul de săptămână în Mamaia, scrie Mediafax. Actorul a ajuns în staţiune sâmbătă după-amiază, împreună cu soţia, Alice Kim, şi fiul său de nouă ani, Kal-El, şi s-a cazat la hotelul Iaki.

Actorul şi-a petrecut noaptea la hotel, după o cină uşoară din care au făcut parte fructele de mare şi peştele, dar şi după o sesiune foto si de autografe acordate angajaţilor hotelului. În după-amiaza zilei de duminică, acesta s-a îndreptat spre Bucureşti.

The Dying of the Light, ale cărui filmări se vor desfăşura atât în Bucureşti, cât la studiourile Castel film, în regia lui Paul Schrader (scenaristul lui Taxi Driver şi Raging Bull), spune povestea unui agent CIA care începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Cage a mai fost în România în 2010, pentru producţia lui Ghost Rider - Spirit of Vengeance, film lansat în 2012.

Exploreaza subiecte similare:

Nicolas Cage, Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D, actor, The Dying of the Light

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 17 februarie 2014 14:02
ce sa faca si el? daca tot nu a mai jucat intr-un film calumea de 20 de ani , macar sa se relaxeze :)
wildinthecountry pe 17 februarie 2014 16:06
a jucat deja intr-un film f laudat de critici Joe
Claudynho pe 17 februarie 2014 14:11
Sper ca de data asta sa iasa un film bun !
Tyybi1 pe 17 februarie 2014 17:24
RELAX !!!!
alexandru_popescu_emilian pe 18 februarie 2014 12:07
fiul lui... Kal-El :))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells