Nicolas Cage: ”Superman Lives ar fi fost ceva foarte special”

de Cristina Grigore în 22 Mar 2013
Filmul lui Tim Burton din 1998 a fost anulat. Producția înaintase deja destul de mult la momentul acela…

Într-un interviu de promovare a noii animații căreia și-a împrumutat vocea , Nicolas Cage a vorbit și despre proiectul eșuat al anului 1998, Superman Lives, o producție în care urma să aibă rolul principal.

Actorul a mărturisit că, deși era entuziast în privința realizării filmului, este, pe de o parte încântat de faptul că acesta nu a mai putut fi realizat. ”Cred că aș fi avut de câștigat indiferent de decizia finală, asta pentru că personajul este ca un fel de țintă, pe care toți o au în vizor. Este una din legendele cele mai de preț ale țării noastre”, a spus Cage. ”Ideea e că Tim [Burton] și cu mine eram deja într-un stadiu avansat al lucrului la Superman Lives, iar eu știu datorită acestui lucru că am fi făcut ceva foarte special”.

Cu un scenariu semnat de Kevin Smith și în regia lui Tim Burton, Superman Lives a necesitat fonduri de zeci de milioane de dolari și a fost la un moment dat anulat de studiourile Warner Bros. din cauza îngrijorării Warner legate de buget.

În ciuda faptului că filmul nu a mai fost realizat, Cage este încântat că va face totuși parte din istoria cinematografică a lui Superman. ”Încă mai este de interes pentru public”, a remarcat el.

Exploreaza subiecte similare:

Nicolas Cage, Kevin Smith, Tim Burton, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 martie 2013 10:03
Ar fi fost interesant sa-l fi vazut...
zdranca pe 22 martie 2013 10:15
interesant
coco_mafya pe 22 martie 2013 11:11
cu siguranta doream sa fie difuzat!
cristi23 pe 22 martie 2013 11:48
stiam despre acest proiect.......pacat ca nu s-a facut.......in acei ani nicolas cage era pe val iar Tim Burton a fost si mereu va fi unul din cei mai buni regizori...
mariusdbrsc pe 22 martie 2013 13:06
De acord cu cristi23 era un proiect interesant,il admir pe Nicolas Cage mai ales dupa ce am avut norocul sa ma intalnesc cu el la Sibiu, ma tot laud cu asta, dar a fost o experienta si o lectie de modestie din partea lui ,a ales sa imi semneze in particular o statueta care il reprezenta. Atunci a comfirmat faptul ca e un mare fan Superman, pe fiul lui il cheama Kal-El,totusi pot sa inteleg si anularea proiectului sa fim realisti Nic nu are trasaturile si nici statura atletica ale lui Superman, Cavil chiar daca nu e un actor la fel de bun cred ca fizic se potriveste mai bine.Dar cu Tim Burton totul e posibil asa ca e o pierdere.....iar Kevin Smith e bun, comics-urile si filmele lui chiar daca nu sunt intelese pe deplin aduc ceva nou
radurex25 pe 22 martie 2013 19:53
Kal-El Cage, chestia asta e pe bune?
AndreBlack pe 22 martie 2013 18:30
Chiar ar fi fost foarte interesant sa-l vad pe Cage ca superman :) . Dar pacat ca nu se mai face :(
Theodoric pe 30 martie 2013 19:06
pacat ca a fost anulat
alex_il_fenomeno pe 3 aprilie 2013 21:11
Foarte mare pacat... ar fi iesit ceva de exceptie cu asa regizor si protagonist.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells