Nicole Kidman, alături de Colin Firth într-un film bazat pe fapte reale

de Cristina Grigore în 5 Mar 2012
Nicole Kidman, alături de Colin Firth într-un film bazat pe fapte reale

Drama The Railway Man îl va avea în rol central pe Colin Firth, laureatul premiului Oscar de anul trecut pentru interpretarea din The King’s Speech. Acestuia i s-a alăturat recent o altă câştigătoare a prestigiosului premiu al Academiei Americane, Nicole Kidman, scrie Variety.

Actriţa a fost distribuită în rolul Patriciei, soţia unui fost soldat american (Firth) care a petrecut o perioadă de coşmar într-un lagăr japonez în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La 30 de ani de la acea întâmplare ce-i tulbură încă liniştea, Eric are ocazia de a-l întâlni pe unul dintre cei care l-au ţinut prizonier şi care l-au torturat în lagărul japonez. Patricia este cea care îl ajută să treacă ceva mai uşor peste acest moment greu din punct de vedere psihologic.

Filmul are la bază autobiografia lui Eric Lomax, care descrie în carte toate experienţele îngrozitoare prin care a trecut în lagăr. În rolul mai tânărului Eric îl vom vedea pe Jeremy Irvine (War Horse).

Iniţial, îl locul lui Kidman s-a aflat actriţa Rachel Weisz, care a fost nevoită însă să renunţe la rol din cauza programului încărcat de filmări. The Railway Man, în regia lui Jonathan Teplitzky, va fi lansat anul viitor.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreeeeeeea pe 5 martie 2012 09:53
Aaah, ce distributie! :)
xerses pe 5 martie 2012 17:59
Cred ca va fi un film cu cautare....
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2012 18:40
viitorul suna bine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells