Noua comedie a lui Jim Carrey, prea "veselă" pentru americani?

de Ştefan Dobroiu în 21 Mar 2009
Noua comedie a lui Jim Carrey, prea "veselă" pentru americani?

Surse din industria de la Hollywood sunt de părere că noua comedie a lui Jim Carrey, în care acesta se îndrăgosteşte de Ewan McGregor, are toate şansele să se lanseze direct pe DVD în Statele Unite. Primită cu cronici foarte bune la Sundance, comedia nu prea i-a făcut pe distribuitorii americani să cumpere drepturile de distribuţie din cauza "intenselor scene de sex între doi bărbaţi"! Conform unui articol publicat de slashfilm, I Love You Philip Morris este în acest moment re-montat pentru a deveni mai atractiv pentru audienţele americane şi,dacă nu va plăcea nici în varianta ciuntită, va fi lansat direct pe DVD.

Descris adesea ca un "hibrid între Catch Me If You Can şi Brokeback Mountain", I Love You Philip Morris este ecranizarea unui roman de Steve McVicker, inspirat din evenimente petrecute în realitate. Carrey este Russell, un infractor închis pentru fraudă. În închisoare, Russell se îndrăgosteşte de colegul său de celulă, Philip Morris (Ewan McGregor) şi, când acesta este eliberat, pune la cale o serie de bezmetice planuri de evadare pentru a fi iarăşi alături de dragostea vieţii lui. Site-ul filmschoolrejects prezintă noua trăsnaie a lui Jim Carrey ca pe un "melanj între prostioarele şi absurdităţile dintr-o comedie de fraţii Farrelly şi inteligenţa unui film de fraţii Coen".

Distribuit integral în Marea Britanie şi în alte teritorii din Europa, I Love You Philip Morris i-a şocat pe distribuitorii americani cu o sugestivă scenă de sex aruncată  de regizorii filmului în chiar primele zece minute ale acestuia. Chiar şi aşa, neîncrederea distribuitorilor în şansele unui film cu popularul Jim Carrey în rolul principal este surprinzătoare. De fapt de ce să ne mai mirăm: I Love You Philip Morris va veni în România la sfârşitul lui noiembrie (în varianta nescurtată, sperăm) pentru a se lovi de seniorii din comisia de rating a CNC, care cu siguranţă îl vor considera periculos pentru sufletele neprihănite ale publicului tânăr.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
redmen pe 21 martie 2009 15:12
Chiar asa.Ce tot atatia homalai ? Vrem filme cu babe incendiare spaland masini.
Phantome pe 21 martie 2009 17:02
Blea! Cum o putut Jim Carrey sa se pozorasca asa? Parca ii pedik v nature
doinarac pe 21 martie 2009 19:00
Nu am nimic impotriva homosexualilor! Este alegerea lor.
Insa prea abunda in ultima vreme aceasta tema. Am senzatia ca mereu e atinsa in filme tematica asta.
"Ce e prea mult strica !" sau Enough it's enough!
Actorii imi plac dar rolurile lor din acest film nu!
O fi facut vilva Brokeback Mountain, dar

dfs pe 21 martie 2009 21:07
ce dreaq film cu homo
elena pe 21 martie 2009 21:16
Inca o dovada ca romanii au prea multe prejudecati. Care e problema unui alt film cu subiect de genul asta? Daca nu va place, e simplu, nu il vizionati. PEntru rolul asta, Carrey nu ar trebui crticat, ci mai degraba leaudat pentru ca poate interpreta tot felul de roluri. In asta consta talentul uni actor. Iar in legatura cu datul parerii, mai bine ati face-o dupa ce ati vazut filmul ;).
mit78 pe 21 martie 2009 21:30
cica nu se face discriminare,e si ei suflete,dar respira prin dos:}
Garo pe 21 martie 2009 23:29
da au gasit si americanii motiv...dar Milk n-a mai avut scene de genu asta?Ala chiar ca numai asa ceva a avut...cum de ala a aparut in cinematografe?din trailer pare interesant...Jim Carrey este un actor bun si poate va iesii o comedie buna
Mikey pe 22 martie 2009 23:04
Ma, e o parodie dupa filmele cu gay, ce se oftica astia fara sa citesca despre ce e vorba.
serenity90 pe 31 iulie 2009 19:13
Marfaaa!!!!!!
yo pe 25 decembrie 2009 14:39
filmul a fost filmat in tara lalelelor?
GAAAAZ pe 9 ianuarie 2010 18:30
Hai dude Jim Carrey era cel mai dement actor , filmele lui erau atat de amuzante incat abia mai respirai , acum ce naiba frate film cu homalai ,iakkkk , URASK POPONAUTI ASTEA
H A T E R pe 12 ianuarie 2010 13:50
WORLD WIDE JIM CAREY GAY PRIDE !!!













mai prost nici ca se putea..

mda pe 2 februarie 2010 17:38
rasistii dreq, ma scarbiti, puteti sa va dati toti cu capul de perete cum ati fost invatati cu ideile voastre preconcepute cum ca ati stii totul in viata, sunteti niste heterosexuali ratati!
mda pe 2 februarie 2010 17:39
cu ce drept judecati pe altcineva? gretosi sunteti voi! se fac filme tocmai pt ca lumea nu accepta un adevar stravechi si pt ca persoanele gay sunt tratate ca jeguri, handicapuri ale societatii si nu e deloc corect
alex_il_fenomeno pe 7 august 2010 19:30
imi pare rau de Jim Carrey ; ce o fi fost in capul lui cand a acceptat acest rol? atatia ani in care si-a consolidat o imagine de dement 100% , o strica acum cu acest film de gay !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells