Noul SF al fraţilor Wachowski îl adaugă distribuţiei pe Joseph Gordon-Levitt

de Cristina Grigore în 1 Iun 2012
Noul SF al fraţilor Wachowski îl adaugă distribuţiei pe Joseph Gordon-Levitt

După producţia lui Looper, SF-ul în care a suferit transformări consistente pentru a juca rolul versiunii mai tinere a lui Bruce Willis, actorul Joseph Gordon-Levitt se pregăteşte de o altă peliculă plasată într-o lume complexă şi tehnologizată a viitorului. Potrivit Vulture, el ar putea fi adăugat distribuţiei lui Jupiter Ascending, un film scris de creatorii trilogiei Matrix, fraţii Wachowski.

Mila Kunis şi Channing Tatum au fost deja distribuiţi în rolurile principale ale filmului, al cărui scenariu plasează omenirea pe o treaptă inferioară a universului, cu posibilităţi infinite de evoluţie. Fiinţe superioare ne supraveghează de pe diverse planete sau luni, iar conflictul este declanşat de prezenţa pe Pământ a unei femei, o emigrantă din Rusia (Kunis), care, în ciuda ocupaţiei sale neînsemnate, de femeie de serviciu, posedă acelaşi bagaj genetic ca cel al unei puternice fiinţe extraterestre, numită Regina Universului.

Odată descoperită, tânăra devine inamica principală a acestei creaturi, ce angajează un vânător de recompense (Tatum) să o ucidă. Însă asasinul se îndrăgosteşte de victimă şi dă startul unei curse pentru libertate presărată de ameninţări terifiante şi neaşteptate.

Momentan, nu se ştie exact ce rol i-a fost atribuit în poveste lui Gordon-Levitt, însă producătorii speră ca Jupiter Ascending să dea startul unei trilogii, în care tânărul actor din Inception să aibă un loc asigurat. Lansarea filmului va avea loc în 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 iunie 2012 11:07
"posibilitati infinite de evolutie" Haha, suna interesant :)
FearAssasin pe 1 iunie 2012 22:37
Regina Universului in angajeaza pe Tatum, Channing Tatum sa o vaneze:)))
xerses pe 2 iunie 2012 09:53
Versiunea mai tanara a lui Bruce?
alex_il_fenomeno pe 20 iunie 2012 10:08
o miscare mai mult decat inspirata !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells