Nu trei, ci zece motive ca să vezi Bruno

de Gloria Sauciuc în 22 Iul 2009
Nu trei, ci zece motive ca să vezi Bruno

Deşi distras de modul "delicios" în care arată, Brüno - un fashion reporter gay care şi-a propus să ajunga "cel mai celebru austriac de la Hitler încoace" - a reuşit totuşi să menţioneze, în cadrul show-ului TV al lui David Letterman, cele zece motive pentru care merită să vedeţi filmul.

Le redăm mai jos pe cele care ne-au amuzat mai tare: "Harry Potter nu e singurul personaj de film care se descurca bine cu bagheta..." apreciază Sacha Baron Cohen, costumat în Brüno. Filmul "e ca Transformers, dar nu la fel de gay" şi conţine o mulţime de cuvinte sugestive precum "bratwurst" şi "schnitzel", menţionează Bruno pentru publicul germanofil. Apoi întreabă retoric "Nu-i aşa că vreţi să vedeţi un homosexual gay, austriac, altul decât guvernatorul Californiei?"

Vă lăsăm să apreciaţi singuri cât de scandalos şi amuzant este Brüno, urmărind materialul video de mai jos. Şi ca să demonstrăm cât de legat este Sacha Baron Cohen de România precizăm că actorul a inclus pe spotul de promovare a filmului arhicunoscuta piesa a trupei O-Zone, "Dragostea din tei". De asemenea, Brüno le menţionează în noua sa comedie pe fetele de la Indiggo.

Filmul va rula în premieră la noi din 31 iulie, în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Starplex, în reţeaua Cinema City din Cluj, Timişoara, Bacau şi Iasi, precum şi la Odeon Cineplex din Cluj.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
hp321 pe 22 iulie 2009 13:23
nu prea mi-a placut borat, dar na o sa ma uit la bruno
Dragosh02 pe 22 iulie 2009 14:56
Ce mizerie...si cat de jos sa te cobori si sa iti promovezi filmul,facandu-l pe Arnold Schwarzenegger gay? Ala e cu 50 de clase peste Sacha Baron Cohen.Defapt face parte dintr-o rasa superioara,comparativ cu r***tu asta mic.
Nu o sa vad Bruno,pt ca imi provoaca scarba.Mi-am invatat lectia cand am vazut Borat.Nu asta e stilul pe care vreau sa vad cinematografia evoluand : " cu cat mai scandalos cu atat mai multa publicitate/audienta "
(si pt pubertini care au aterizat pe pamantu asta acum 10 ani,le-as recomanda sa puna mana pe o carte sau film documentar despre viata lui Schwarzenegger,innainte sa atace comentu meu )

corina pe 22 iulie 2009 15:12
doamne, ce-i cu asta mai? e actor?e o "gluma" de om.
Davy.Jones pe 22 iulie 2009 16:18
penibil, datorita aratarilor ca el oemnirea involueaza. esti o rusine pentru oameni, si cred ca daca dai ochii cu arnold este "dead man"
doinarac pe 22 iulie 2009 16:26
Poate sa dea 1001 motive si tot nu o sa vizionez filmul, nici macar de curiozitate asa cum am facut cu Borat.
Sunt atatea filme de urmarit, ca nu o sa-mi pierd timpul sa vad asa ceva scandalos si obscen si scarbos din cate pare.
O Doamne, ce nu face Sacha Baron Cohen pentru bani!!!
Schwarzenegger ar avea dreptul sa-l dea in judecata pentru calomnie???

angesa pe 22 iulie 2009 16:38
Poate sa ma lamureasca cineva care este mesajul acestui film,?
Ce vrea Sacha Baron Cohen (in afara de bani)?

anca_luna pe 22 iulie 2009 16:46
"Nu trei, ci zece motive ca să NU vezi Bruno" trebuia sa fie titlul articolului.
CinemaBoy pe 22 iulie 2009 18:04
Ce drq ma asta e film , doamne fereste cele mai proaste filme din istorie sunt : Borat si Bruno doamne ce idiotenii pot scoate uni in zilele noastre filme cu gay si cu prosti.
aby50 pe 22 iulie 2009 18:19
un motiv sa NU vezi bruno, actoru e gay
phufu.ruoz pe 22 iulie 2009 18:30
nu m as uita la filmul acesta, la fel cum nu m am uitat nici la borat, nici daca ar fii singur film din lista care mi a mai ramas .. filmul nu e bun de nimic .. actorul ala nu mi inspira decat mila sau poate sila .. si mai are si curajul sa l faca pe arnold gay. e si el vedeta mare nah ce sa i faci acum .. :-j
Paula pe 22 iulie 2009 18:57
Ma intereseaza Indiggo! Le iubesc pur si simplu pe gemenele astea! Sunt super-talentate! Vor ajunge foarte departe!
starcx pe 22 iulie 2009 22:42
Ce mizerie de om.
Iuri pe 22 iulie 2009 23:16
Bruno nu este un film pentru cei care nu pot sa rada la glumele lui Cohen. Este un film pentru cei care pot sa rada de cei care se isterizeaza de tipul acesta de umor. Tocmai pe diferentele de genul asta se bazeaza umorul sau. Este un umor construit pe doua straturi, dar unii nu pot sa treaca peste suprafata lucrurilor si se lamenteaza in necunostinta de cauza, nestiind ca lipsa lor de umor denota o lipsa de inteligenta. Dar na, cand esti rege nu te poti ascunde!
Petra pe 23 iulie 2009 00:39
in ultima vreme,toata lumea stie sa critice...
Senseless pe 23 iulie 2009 01:16
doar pt ca voi aveti prejudecati legate de cei care au alte interese sexuale aka GAY, asta nu inseamna ca nu e amuzant.

mie mi se pare f funny

Dragosh02, doar pt ca Arnold a fost actorul principal in niste productii marcante nu inseamna ca e mai cult si mai destept ca si Bruno. crede'ma ca pt a face un asemenea film (prostesc intr'adevar) trebuia sa fi destul de ager la minte ca sa "coci" asemenea glume

optimus.prime pe 23 iulie 2009 04:33
uite-l si pe nimeni.trebuie sa fi nebun sa te uiti la o "panarama" de film.da acum nu te poti kk pe gusturile oamenilor.oricum, cel mai de shet filmare!
Throw the Jew down the well pe 23 iulie 2009 08:50
In my country there is problem,
And that problem is the Jew.
They take everybody's money,
They never give it back.

Throw the Jew down the well,
So my country can be free.
You must grab him by his horns,
Then we have big party.

If you see the Jew coming,
You must be careful of his teeth.
You must grab him by his money,
And I tell you what to do...

Everybody!

Throw the Jew down the well
So my country can be free
You must grab him by his horns
Then we have big party

Throw the Jew down the well
So my country can be free
You must grab him by his horns
Then we have big party!

doinarac pe 23 iulie 2009 12:13
A nu se confunda faptul ca nu intereseaza filmul pe toata lumea, cu a avea ceva cu comunitatea GAY (@senseless).
Comunitatea e cu treaba ei, aici este opinia fiecaruia despre ceea ce a realizat Sacha Cohen.
Parerea mea este ca ar putea sa-si foloseasca umorul subtil si inteligent, pare a fi genul care ar putea realiza asta. Mie nu imi place ce a creat aici.
Este un mod prea exhibitionist si "agesiv " pentru mine cel putin....
As dori sa-mi explice totusi cineva care este mesajul filmului, "unde bate" la o adica?

Klara pe 23 iulie 2009 13:03
Bruno asta cam aduce cu Naomi...
StevieGG08 pe 23 iulie 2009 13:35
Ce sa fecem?Asta e lumea...promoveaza tot ce e inuman,grotesc,scarbos si strigator la cer...cum poate totusi sa zica de Arnold ca e gay cand el insusi arata ca unul de doi bani...neneorocit ratat...cat despre GAY...astia sunt scursura societatii
StevieGG08 pe 23 iulie 2009 13:37
Nu stiu de ce a ales sa joace rolul unui gay e umilitor chiar si pt el...dar insultand oameni demni de respect cum este arnold castiga doar antipatie
trifoicu4foi pe 23 iulie 2009 15:13
se pare ca homofobia e inca in floare pe aici, din pacate. Si ca romanii, care au in general un simt al umorului jenant, nu apreciaza un film cu extrem de multe idei inteligente, imbracate intr-o forma stridenta, nebuna, dar al naibii de amuzanta.

m-am uitat la film si ma gandeam in continuare ce prosti sunt americanii... sequelul gandului e ... ce prosti sunt romanii!!

Micutzu pe 23 iulie 2009 16:18
Daca Sting si Bono au acceptat sa colaboreze cu Baron Cohen pentru proiectul asta eu zic ca merita vazut (eu l-am vazut). Ce-i drept poantele filmului vor fi intelese cu greu de samantari, pudici/constipati sau oameni care n-au habar ce se intampla in lume :D
alexios pe 23 iulie 2009 17:02
Ati fi surprinsi, dar filmul e mai degraba de vazut in gasca de baieti decat in cea de fete. Filmul nu e despre gay sau pentru gay, ci e o parodie la adresa transformarilor din societatea contemporana, iar Sacha Baron Cohen exprima acest lucru in felul sau unic si savuros. Nu e un film pentru toata lumea, nu e un film de masa in genul comediilor boring americane, dar e un film care merita vazut, cel putin pentru cultura ta personala, mai ales daca esti cinefil.
doinarac pe 27 iulie 2009 00:57
@ALI3N Sorry dar Sacha Baron Cohen fiind barbat se zice insurat nu maritat. (vezi: "Sacha e om maritat cu o femeie superba")
Eu stiu ca e insurat si sotia este tot actrita, si presupuneam ca toata lumea stie.
Dar aici vorbim despre personajul din film: Bruno este gay.

sara995 pe 27 iulie 2009 20:13
Deci....filmu' asta mi se pare atat de nasol(scarbos) incat imi vine sa'mi vomit pana si ficatii.[parerea mea...si a altor(multi) oameni]
... Si @Paula......cred ca esti singura care crede asta(ca fetele de 'Indiggno' o sa ajunga departe...da...pana in america si inapoi....si cum poti sa zici ca's super si sa le idolatrizezi.....pe bune Paula(sau cum te cheama)>>>

Senseless pe 28 iulie 2009 20:00
trifoicu4foi si Ali3n (exceptand maritat :)) ) au perfecta dreptate !!
flo pe 1 august 2009 20:56
nu intelegti nimic din tot ce face SBC.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells