Olivia Thirlby primește rolul secundar în Judge Dredd

de Cristina Grigore în 4 Sep 2010
Olivia Thirlby primește rolul secundar în Judge Dredd

Cunoscută pentru rolurile sale din Juno, The Wackness și New York, I Love You, Olivia Thirlby va juca alături de Karl Urban în pelicula cu un buget de 45 de milioane de dolari, scrie Empire.

Ea va interpreta rolul Cassandrei Anderson, o judecătoare telepată care face echipă cu Dredd. Adaptată dupa o faimoasă serie de benzi desenate, acțiunea filmului este plasată intr-un viitor distopic, unde poliția are puterea de a acționa atât ca judecător, cât și ca juriu și călău. Relația dintre Anderson și Dredd începe să scârţâie atunci când ea pleacă să conduca Divizia Psi a orașului.

Regia este semnată de Pete Travis (Endgame, Vantage Point), iar Alex Garland (28 Days Later) este scenaristul. Cum filmul original, apărut în 1995 (cu Sylvester Stallone în rolul principal), a reprezentat un eșec răsunător, așteptările fanilor lui Dredd de la noua adaptare sunt destul de mari.

Filmările pentru Judge Dredd vor incepe în Africa de Sud la sfârşitul acestui an, iar data de lansare va fi anunțată în 2012.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells