Olivia Wilde îi va da replica lui Bradley Cooper în The Words

de Cristina Grigore în 3 Iun 2011
Olivia Wilde îi va da replica lui Bradley Cooper în The Words

Dacă te-ai bucurat să o vezi pe Olivia Wilde în penultimul sezon al serialului House, unde şi-a reluat rolul doctoriţei supranumită Treisprezece, cu siguranţă îţi va atrage atenţia şi această ştire legată de distribuirea ei în pelicula The Words.

Potrivit CinemaBlend, Wilde va juca alături de starul din The Hangover, Bradley Cooper, în această dramă ce spune povestea unui scriitor de succes, care descoperă că nu poate scăpa fără să plătească pentru plagiatul de care se face responsabil.

Filmul va fi scris şi regizat de echipa creativă (pe partea de scenariu) a lui TRON: Legacy, Brian Klugman şi Lee Sterntha. Cei doi au strâns deja o echipă grozavă de actori pentru a juca în această producţie: Jeremy Irons, Zoe Saldana (Avatar), Dennis Quaid, Ben Barnes (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian), J.K. Simmons (Spider-Man) şi John Hannah (serialul Spartacus).

Cu echipa actoricească aproape completă, The Words va începe, probabil, filmările spre sfârşitul acestui an. Pe Olivia Wilde o vei putea vedea în cinematografe din 26 august 2011, în Cowboys & Aliens, alături de Daniel Craig şi Harrison Ford.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Diana pe 3 iunie 2011 09:36
wow, olivia şi bradley intr-un film, doi dintre actorii mei preferati!
xerses pe 3 iunie 2011 17:56
Nu am vazut serialul dar sunt interesata de cum va decurge colaborarea dintre cei doi.
alex_il_fenomeno pe 4 iunie 2011 22:08
si eu sunt curios de cum vor decurge lucrurile !
Qube86 pe 30 decembrie 2011 03:10
Chiar si cu distributia asta am mari rezerve in ceea ce priveste filmul...''Tron Legacy'' pe parte de scenariu a fost mai mult decat nesatisfacator pentru mine...Faptul ca cei care au lucrat la scenariu acolo se vor ocupa si de acest film ma face sa nu-mi fac cine stie ce sperante...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells