Olivia Wilde revine în House

de Cristina Grigore în 21 Mar 2012
Olivia Wilde revine în House

Luna trecută a fost anunţat finalul lui House M.D., unul dintre cele mai îndrăgite şi premiate seriale ale ultimilor ani. În ultimul episod, însă, fanii se vor bucura să o vadă din nou pe interpreta lui Dr. Remy „Thirteen” Hadley, Olivia Wilde.

Potrivit TVLine.com, actriţa, care a apărut ultima dată în serial în luna octombrie, va reveni pe micile ecrane pe 21 mai, pentru episodul ce încheie serialul, aflat acum la sezonul opt. Se pare că strategia lui House, care a concediat-o pe Thirteen tocmai pentru ca acesta să nu se simtă obligată, din cauza sentimentului de vină pe care urma să îl experimenteze ulterior, să revină în echipa sa de diagnosticieni, nu va da roade.

Nu au fost oferite detalii despre ultimul episod al serialului (momentan, nu se ştie nici titlul său), însă cu siguranţă, în distribuţia sa nu se va regăsi şi un alt nume cunoscut ce a părăsit anterior echipa, Lisa Edelstein, ce a interpretat, până în sezonul şapte, rolul lui Dr. Lisa Cuddy, şefa clinicii medicale în care activează House.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 21 martie 2012 13:50
foarte bine !!! merita sa revina :)
moko pe 21 martie 2012 15:53
pacat ca nu se mai intoarce cuddy
xerses pe 21 martie 2012 18:10
Nu am incercat acest serial.Poate dupa ce stiu ca-s gata toate , le voi vedea intr-un "maraton".
Beatryce pe 21 martie 2012 20:47
„Thirteen” !:))
alex_il_fenomeno pe 5 aprilie 2012 09:51
vesti bune ! sa speram ca va face o treaba ireprosabila .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells