Oscar, the Sharkslayer...

12 Dec 2004
Oscar, the Sharkslayer...
Saptamana aceasta un nou film de animatie apare pe ecrane.
Este vorba de cea mai noua productie a studiourilor DreamWorks Shark Tale / Povestea unui rechin.
Cu o distributie impresionanta (vocile unor actori celebri) Shark Tale are deja incasari de peste 160 mil.$ numai in SUA, o continuare la el fiind deja in discutii.
Will Smith, Renee Zellweger, Angelina Jolie, Jack Black, Martin Scorsese si Robert De Niro sunt "protagonistii" acestui film.
Lumea vietuitoarelor marine este zguduita atunci cand fiul sefului mafiot rechin este asasinat. Lucrurile se complica cand un pestisor pe nume Oscar (Will Smith) este gasit la locul cu pricina.
O animatie de nota zece care ne aduce aminte de lumea vietuitoarelor marine, prezentata si in Finding Nemo al Studiourilor Disney. In Shark Tale insa, lucrurile sunt mai serioase iar urmorul se adreseaza mai mult spectatorilor adulti. Dar si copii se vor amuza teribil la aceasta comedie pentru toate varstele.
Cea de-a doua premiera este comedia The Last Shot / Ultima secventa. Filmul este bazat pe un fapt real, si anume cum FBI-ul a camuflat o operatiune de prindere a unui traficant de droguri, implicandu-se in filmarea unei pelicule de lung metraj.
Alec Baldwin si Matthew Broderick sunt actorii principali ai Ultimei secvente, dar o veti putea revedea intr-un rol mic si pe Calista Flockhart (Ally Mc Beal).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells