Pe cine ia Johnny Depp în Vestul Sălbatic?

de Cristina Grigore în 3 Dec 2010
Pe cine ia Johnny Depp în Vestul Sălbatic?

Într-un interviu acordat Entertainment Tonight, vedeta Piraţilor din Caraibe, Johnny Depp, a făcut prima sa declaraţie  despre rolul primit în filmul lui Gore Verbinski, The Lone Ranger, adaptarea pentru marele ecran a serialului cu acelaşi nume a anilor ’50.

Distribuit în rolul lui Tonto, prietenul indian al eroului principal, care îi salvează acestuia viaţa şi care îl acompaniază în aventurile sale, Depp a menţionat că pentru rolul lui Lone Ranger sunt disponibile câteva alegeri interesante. “Brad Pitt ar fi grozav. Şi George Clooney ar fi grozav. Încă nu ştiu cine va fi”, a spus el. Nu este clar dacă Depp are informaţii sigure despre implicarea în proiect a celor doi actori, cert este, însă, că oricare din ei ar forma cu intepretul lui Jack Sparrow un tandem care ar propulsa filmul lui Verbinski în atenţia a milioane de fani.

Cât despre rolul pe care urmează să îl interpreteze, Depp, care are sânge de indian Cherokee în vene, de la bunicul din partea mamei, vrea să îi portretizeze pe indienii americani într-o lumină diferită de cea a oamenilor inferiori şi neglijent îmbrăcaţi în care au fost înfăţişaţi până acum în filmele hollywoodiene.

Tu pe cine ai vrea să vezi în rolul Călăreţului Singuratic, alături de Johnny Depp?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rose pe 3 decembrie 2010 14:52
Pe Brad Pitt.
zami pe 3 decembrie 2010 18:32
Eu as vrea ca Ryan Reynolds sau Ben Ben Affleck sa fie the Lone Ranger, dar sunt 99% sigur ca va fii Jake Gyllenhaal.
Sorina pe 4 decembrie 2010 11:44
eu l-as prefera pe George Clooney, dar cred ca s-ar potrivi mai bine Brad Pitt
NightChild pe 4 decembrie 2010 20:10
Brad Pitt
fanfirth pe 10 decembrie 2010 12:50
Oricine ar fi , speram intr-o chimie speciala intre actori care sa ne dea un nou duo memorabil. Cred ca Brad Pitt ar merge.
diana7 pe 19 decembrie 2010 00:48
pe cine vrea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells