Pe Jennifer Lopez o doare posteriorul

de Ştefan Dobroiu în 3 Dec 2009
Pe Jennifer Lopez o doare posteriorul

Jennifer Lopez stă pe scaun cam şui după ce a picat în fund în timpul unui număr de dans de la American Music Awards. Lopez, a cărei următoare comedie romantică va apărea în România în iunie 2010, a povestit motivele pentru care a sfârşit cu generosu-i posterior lăţit pe scena galei care premiază cele mai populare melodii şi albume ale anului.

"Am o ditamai vânătaie", s-a plâns Lopez în cadrul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres. "Ce s-a întâmplat a fost că spatele unui dansator era umed din cauza transpiraţiei, nu ne-am aşteptat la asta pentru că la fiecare repetiţie dansatorii au purtat tricouri. Acum aveau bustul gol, aşa că atunci când am păşit pe spatele lor mi s-au udat tălpile şi când am sărit pe podea am alunecat."

Lopez a pus pe seama andrenalinei reintrarea rapidă în ritm în ciuda durerii. "S-a întâmplat atât de repede, încât singurul meu gând apoi a fost că trebuie să reintru în ritm", i-a destăinuit cântăreaţa lui DeGeneres.

Următorul film al ei este The Back-Up Plan. Poţi citi mai jos un scurt sinopsis:

După ani de zile de întâlniri eşuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-l aştepte pe "the one" şi dă fuga la doctor pentru o inseminare artificială. Dar cu destinul nu-i de glumit, aşa că tânăra dă chiar  peste Stan, un tip super-simpatic, super-deştept şi aşa mai departe. Lunile trec, iar Zoe intră într-o mulţime de buclucuri ca să-i ascundă lui Stan sarcina. Cum va reacţiona acesta când va descoperi adevărul din spatele reacţiilor inexplicabile ale lui Zoe?

Cine suferă alături de Jennifer Lopez să ridice mâna!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zatyy pe 4 decembrie 2009 18:18
mi-au dat lacrimile ...(:|
dianagrigore pe 5 decembrie 2009 01:12
Si sigur ne intereseaza.
greedy pe 5 decembrie 2009 01:45
ati schimbat titlul :)) parca era"....o doare-n fund"
Gloria pe 5 decembrie 2009 15:23
ne-am gandit ca nu toata umea o sa aprecieze jocul de cuvinte, si am mers pe varianta mai "cuminte".
monisss pe 30 decembrie 2009 22:05
Se intampla si la case mai mari/ Oricum important este ca a trecut peste foarte repde, si-a dat seama de ce s-a intamplat, a reactionat rapid si si-a vazut in continuare de treaba. Se vede ca are multa experienta in spate, talent...o adevarata profesionista.
marius93 pe 13 iulie 2010 09:57
Amuzant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells