Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi te premiază!

de Cinemagia în 20 Sep 2011
Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi te premiază!

Johnny Depp revine in rolul carismaticului pirat Jack Sparrow, in cel de-al patrulea film al celebrei francize Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, distribuit de Pro Video, din 21 septembrie, pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack.

O serie de elemente bonus inedite veti regasi in editiile pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack: gafe de la filmari, LEGO Piratii din Caraibe: povestile adevarate ale capitanului Jack Sparrow sau tehnologia Blu-ray 3D cu Timon si Pumbaa. In plus, toti cei care vor achizitiona pana pe 6 noiembrie filmul in oricare dintre cele 3 variante marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/piratii4, au sansa de a castiga: un televizor 3D Smart si un sistem Blu-ray 3D.

In noua aventura, capitanul Sparrow porneste in cautarea legendarei Fantani a Tineretii, iar in calatoria sa va infrunta pericole imprevizibile, vechi dusmani, o fosta iubire, dar si personaje fantastice. Frumoasa actrita Penelope Cruz se alatura in premiera distributiei, interpretand rolul unei fete de pirat ce doreste sa vindece suferintele tatalui oferindu-i viata vesnica din Fantana Tineretii. Rob Marshall, regizorul filmului Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, va va surprinde cu efecte speciale originale, introducand in poveste si enigmaticele sirene, fapturi mitice care vor cuceri atentia publicului masculin si vor fermeca publicul feminin.

 Un produs marca Disney, distribuit de catre Pro Video, Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, Blu-ray sau Blu-ray 3D Combo Pack, la un pret recomandat de 49.90 de lei, 99.90 de lei, respectiv 139.90 de lei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 20 septembrie 2011 21:37
Un film de colectie....
Crist11 pe 21 septembrie 2011 14:27
L-am vazut si a fost bun, nu pot spune asta ca a fost peste partea a 3-a "La capatul lumii" cel mai bun din aceasta franciza, dupa parerea mea.
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2011 16:17
cred ca merita sa il ai in casa !
Rose pe 22 septembrie 2011 11:37
Merită să le ai pe toate 4 în casă!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells