Poliţist, adjectiv are un vânzător internaţional

de Gloria Sauciuc în 27 Apr 2009
Poliţist, adjectiv are un vânzător internaţional

Tânăra agenţie franceză Coach 14 a achiziţionat drepturile de vânzare internaţională a filmului românesc "Poliţist, adjectiv", conform Screen Daily. Producţia este selecţionată în secţiunea Un Cerain Regard la Cannes.
Filmul despre un poliţist (jucat de Dragoş Bucur), care nu mai crede în justiţie, este produs de Periscop Pictures, împreună cu Racova şi Raza Studio. Corneliu Porumboiu este scenaristul şi regizorul acestui film.
Cristi este un poliţist care refuză să aresteze un tânăr pus sub acuzaţia că se ocupă cu distribuirea de haşiş, cea mai mică dintre culpele care privesc drogurile. Cum crede că legislaţia se va schimba, poliţistul decide să nu-l aresteze pe adolescent, ca să nu-l aibă pe conştiinţă.
Decizia are repercusiuni, superiorul lui Cristi, Anghelescu - jucat de Vlad Ivanov - îl supune unui interogatoriu, având o teorie diferită despre ce înseamnă conştiinţa. În film mai joacă Irina Săulescu şi Ion Stoica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monisss pe 1 ianuarie 2010 23:28
Un film bun, dar care este prea bine promovat, cel putin la noi in tara, nu mai zic in strainatate...Acesta este un lucru trist dar adevarat...si anume ca noi nu stim sa ne promovam cum trebuie calorile si munca...daca te duci acum si intrebi pe cineva pe strada daca a auzit de AVATAR sau de TWILIGHT/NEW MOON toata lumea va spune ca da, ba chiar ca le-au si vizionat, insa daca ii intrebi de filme precum POLITIST, ADJECTIVnu muli vor fi cei care vor ridica din umeri... Consider ca ar trebui sa promovam la fel sau poate mai mult filmele romanesti, nu doar cele care fac parte din BOX OFFCE-UL din afara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells