Primele imagini din Transfomers 4 ne dezvăluie doi dintre Autoboţi

de Cristina Grigore în 29 Mai 2013
Una dintre maşinile prezentate valorează mai bine de 2 milioane de dolari

Distribuţia reboot-ului de franciză Transformers 4 este aproape încheiată, iar fanii aşteaptă acum primele imagini de la filmări. Michael Bay a lansat online primele fotografii cu doi dintre Autoboţi, preluate de site-ul Yahoo.

Maşinile sunt un Bugatti Grand Sport şi un C7 Corvette Stingray, prima valorând în jur de 2,4 milioane de dolari. Bay nu a menţionat însă şi în ce persoanje-robot se vor transforma acestea.

Între timp, cei de la The Wrap au aflat că încă un actor se va alătura echipei  în rolul lui mecanic auto, prieten al personajului interpretat de Mark Wahlberg. Este vorba de comediantul T.J. Miller (Cloverfield).

Noul film a început producţia la graniţa dintre Arizona şi Utah , în Monument Valley. Din distribuţie fac parte Jack Reynor (în rol principal), Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles şi Li Bingbing. Filmul va fi lansat în Statele Unite pe 27 iunie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers 4, Michael Bay, Mark Wahlberg, T.J. Miller, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 29 mai 2013 12:37
Frumoase masini.
Tyson_Kyd pe 29 mai 2013 16:59
Super masinile .
Macabru pe 29 mai 2013 17:00
Nu credeam c-o sa fie la fel fara Shia LaBeouf, dar prezenta lui Mark Wahlberg imi da sperante pentru acest film. Masini de ultima generatie, efecte speciale bune si actori deasemenea, toate sansele sa iasa un film bun.
RaVaGe93 pe 30 mai 2013 01:54
corvette-ul ala park era si n celelalte dar gri
SakuraBlack90 pe 30 mai 2013 09:25
Chevrolet Corvette C7 nu exista atunci ai vazut probabil un C6
SakuraBlack90 pe 30 mai 2013 09:34
Un film exceptional care ma face sa-i multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut sa-l vad in premiera la cinema; sper sa nu mor intre timp ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells