Primele imagini oficiale cu Alicia Vikander în rolul Larei Croft

de Cristina Grigore în 29 Mar 2017
Iată şi sinopsis-ul extins al filmului Tomb Rider, ce se va lansa pe 18 martie 2018

Fanii seriei de jocuri video Tomb Rider au așteptat multă vreme alegerea actriței ce va prelua rolul Angelinei Jolie și producția noului film, ce, asemenea reboot-ului seriei, din 2013, are acțiunea plasată pe coasta Japoniei, unde Lara se vede nevoită să lupte pentru supravieţuire. Cei de la Vanity Fair au lansat online primele imagini oficiale cu Alicia Vikander, starul lui Ex Machina și The Danish Girl (pentru care actrița a fost recompensată cu un Oscar), motiv de comparație cu jocul video și de familiarizare cu noua protagonistă.

Realizatorii au păstrat, după cum putem constata, costumația personajului, cu tot cu maioul ponosit, ce păstrează urmele provocărilor sale, iar stilul pare să fie perfect adaptat versiunii noi, moderne, a aventurilor din lumea Tomb Rider – unul ceva mai dur, realist, adaptat mai bine obstacolelor pe care Lara trebuie să le înfrunte (ultima imagine din galerie este din joc). 

Sinopsis-ul oficial al peliculei arată și cât de mult a folosit ca sursă de inspiraţie scenarista Geneva Robertson-Dworet jocul din 2013 – a fost urmată linia de bază a poveștii, cu focus pe anii de început ai Larei, când era doar viitoarea moștenitoare a unei averi fabuloase și nu pornise încă prin locuri periculoase și misterioase pentru a extrage prețioase artefacte.

„Chiar şi după şapte ani de la dispariţia tatălui său, Lara, în vârstă de 21 de ani, nu acceptă ideea că acesta este definitiv pierdut. Refuză să treacă la cărma imperiului financiar construit de acesta şi se întreţine făcând pe curierul pe bicicletă, în timp ce încearcă să îşi termine cursurile la facultate. Devine curioasă, la un moment dat, de dispariţia tatălui său şi lasă totul, călătorind spre ultimul loc în care acesta s-a aflat: un mormânt aflat pe o insulă stingheră aflată undeva în apropiere de coasta Japoniei”.

„Dar misiunea ei nu va fi una uşoară; numai drumul până acolo îi va da mari bătai de cap, fiind unul înșelător, plin de pericole. Dintr-o dată, miza a crescut enorm pentru Lara, care, în ciuda sorţilor nefavorabili şi înarmată doar cu mintea sa ascuţită, credinţa oarbă şi tenacitatea înnăscută, trebuie să înveţe să-şi forţeze limitele pe măsură ce călătoria ei spre necunoscut se desfăşoară. Daca reuşeşte să supravieţuiască acestei aventuri riscante, poate deveni altcineva, îşi poate câştiga renumele de jefuitor de morminte”, mai arată sinopsis-ul.

În regia lui Roar Uthaug, Tomb Rider se lansează anul viitor, pe 18 martie. 

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Tomb Raider, Geneva Robertson-Dworet, Roar Uthaug, The Danish Girl, Ex Machina

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells