Primul material video de la filmarile Bond 22, pe Cinemagia!

de Gloria Sauciuc în 26 Mar 2008
Primul material video de la filmarile Bond 22, pe Cinemagia!

Echipa de filmare si protagonistii celui mai nou Bond – Quantum of Solace au lasat in urma vestigiile incase si trimit acum un material video de pe platourile de filmare de la California Baja si Panama, coasta Pacificului.

"Locurile de filmare sunt ca personajele insele, ele fac filmul. Atunci cand este ales un loc de filmare, acesta vorbeste pentru el insusi, la fel ca un actor" spune Forster, regizorul lui Bond 22, care alaturi de producator si actori da primele declaratii video.

"Tocmai am filmat secventele aeriene. Am avut asa ceva in toate filmele cu Bond, dar asta s-a dorit ceva retro. Am folosit avioane vechi cu elice, genul din care folosesc traficantii si contrabandistii, si ele se potrivesc perfect cu locul" explica producatorul mult-asteptatului film, programat sa apara in cinematografele noastre la inceputul lui noiembrie. Daca v-am facut curiosi, click aici pentru a vizualiza materialul video.

Cert e ca Daniel Craig a promis ca fanii Bond vor fi impresionati de ultimul film. Actorul, care il joaca pe legendarul superspion, sustine ca insusi faptul ca s-a ranit in timpul filmarilor e o dovada ca filmul merita vazut. "Pot doar sa spun cat am avut de suferit, si cred ca a iesit destul de bine" afirma Craig. "Toate cascadoriile au inceput sa doara!"

Craig, de asemenea, i-a anuntat pe fani sa nu se lase descurajati de titlul neobisnuit al filmului, Quantum of Solace... "Sunt foarte multumit de titlu" spune actorul. "Contine esenta filmului, si multe alte lucruri care nu pot fi exprimate".

Daniel Craig promite ca "Solace" va face impresie. Daca va fi asa, o vom afla in numai cateva luni. Ce stim sigur este ca Agentul 007 are ocazia acum sa afle de ce l-a tradat iubita sa Vesper (Eva Green) in Casino Royale. Tradat de Vesper, femeia de care se indragostise, 007 ia foarte in serios ultima sa misiune: descoperirea organizatiei care o santaja pe aceasta.

Taguri:  Quantum of Solace

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells