Primul teaser-trailer Carrie

de Gloria Sauciuc în 17 Oct 2012
Primul teaser-trailer Carrie

Primul teaser-trailer al remake-ului Carrie, în regia lui Kimberly Peirce (Boys Don't Cry), s-a lansat online, făcând tabloul capaciţăţilor telekinetice ale protagonistei, jucate de Chloë Grace Moretz. Clipul începe cu imagini oferite de o cameră în mişcare, care survolează un cartier în flăcări, şi care ne conduce către Carrie, aflată în centrul carnajului. Acoperită de sânge, stârneşte în acelaşi timp compasiune şi groază. Filmul, a cărui poveste o puteţi citi mai jos, are o dată de lansare în România: 15 martie 2013.

Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa, Margaret White (Julianne Moore) - o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare – departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii „fetelor rele”, conduse de populara Chris Hagerson (Portia Doubleday). Profesoara de sport, domnişoara Desjardin (Judy Greer) încearcă în van să o protejeze.

Doar o singură colegă, Sue Snell (Gabriella Wilde) se căieşte de acţiunele sale crude împotriva lui Carrie, aşa că îl roagă pe prietenul său, Tommy Ross (Ansel Elgort), să o invite pe aceasta la bal. Seara de dans se încheie însă dezastruos pentru tânără, ea căzând din nou pradă unei crude farse, iar momentul o supără atât de rău încât dă frâu liber nou-descoperitelor sale abilităţi telekinetice.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 17 octombrie 2012 16:07
am inteles ca e remake dar sa copii toata actiunea filmului din 1976 chiar si scena cu sangele, puteau sa vina cu altceva..penibil;). Tot respectul pentru Chloe Grace Moretz dar nu i se potriveste rolul de adolescenta firava in comparatie cu Sissy Spacek care in filmul din '76 avea o inocenta ce aproape ma scotea din sarite:)).Julianne Moore in rolul mamei cu convingeri religioase extreme e perfecta;)
Nimicdinceparafi pe 17 octombrie 2012 19:34
Nu este un remake al filmului omonim din 1976, ci este asa cum arata si la inceputul teaserului ecranizarea romanului de Stephen King si, se pare la prima vedere ca respecta actiunea cartii,fara prea multe libertati regizorale.Scenele cu orasul in flacari si Carrie acoperita de sange o regasim si in carte.Desi si-a jucat bine rolul,Sissy Spacek nu mi s-a parut ca arata ca o adolescenta inocenta,poate si din cauza varstei pe care o avea actrita in timpul filmarilor: 27 ani.Grace mi se pare destul de potrivita,cel putin din perspectiva varstei.Cum va evolua ramane de vazut si luand in calcul interpretarile excelente in filme ca Let me in sau Kick-Ass sper ca nu va dezamagi.
Nimicdinceparafi pe 17 octombrie 2012 19:37
*le regasim
mym pe 17 octombrie 2012 18:14
am citit carte nu pot spune ca a fost cea mai groaznica si infricosatoare lectura(poate pentru ca am citi si ceva mai inspaimantator) daca filmul va reusi sa transmita mesajul initial al lecturii atunci va fi de urmarit
truesensation pe 17 octombrie 2012 19:58
DA,intradevar din carte nu reiese o poveste foarte infricosatoare ....poate filmul va depasi orice asteptare .
alex_il_fenomeno pe 17 octombrie 2012 21:32
mi-a placut cel mai mult varianta din '76, si asteptam sa vedem unde se va clasa aceasta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells