Program încărcat... cu fete pentru Timberlake, în absenţa lui Jessica Biel

de Gloria Sauciuc în 10 Dec 2009
Program încărcat... cu fete pentru Timberlake, în absenţa  lui Jessica Biel

În timp ce Jessica Biel este în Canada, pe platourile de filmare ale producţiei The A-Team, Justin Timberlake se poartă de parcă nu ar fi implicat de peste trei ani într-o relaţie cu frumoasa actriţa. Ultimul incident a avut loc săptămâna aceasta, mai exact în noaptea de marţi spre miercuri, în New York: Justin Timberlake a fost văzut la un fel de petrecere a burlacilor, împreună cu prietenii lui Trace Ayala şi Brett Ratner.

"Fetele îl asaltau, luptându-se să îi dea numărul de telefon, ceea ce părea că îi face plăcere. Era una, o blondă gen manechin, cu care a stat de vorba câteva minute în şir", se precizează în revista Page Six.

Timberlake a încercat să îndepărteze zvonurile după care el şi actriţa Jessica Biel sunt în pericol de a se despărţi din cauză că el flirtează. Mai mult, ei au dat impresia unui cuplu unit luna trecută la un concert al lui Jay-Z în Los Angeles, se precizează în aceeaşi publicaţie.

Totuşi, Us Weekly  anunţase la sfârşitul lunii septembrie că Timberlake a părăsit-o pe Biel, şi că aceasta a negat despărţirea în toate interviurile ce au urmat.

Ce crezi, Jessica Biel şi Timberlake mai sunt împreună?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ingrid pe 10 decembrie 2009 18:12
Chiar conteaza?
PS: cine va traduce textele nu face o treaba prea buna. "....sa indepartezi zvonurile dupa care..."???

Gloria pe 10 decembrie 2009 18:46
'Timberlake a încercat să îndepărteze zvonurile "după care" el si actrita...' sau "conform cărora" - sunt doua exprimari la fel de corecte .
Pentru fanii Jessicai Biel "chiar conteaza" daca fata e singura sau nu. Poate de asta depinde cat de bine va iesi filmul The A-Team... :)

paladecosmin pe 10 decembrie 2009 20:45
Idem domnisoarei Ingrid.... Poate ar conta daca as fi prieten cu dumnealui, si mi-ar face si mie rost de niscaiva starlete.... dar pana una alta tot Basescu e pe prima pagina a ziarelor... Ia sa fi fost domnul Timberlake roman, nici la OTV nu ar fi aparut... caci noua ne plac maimutele ce se uita cu un ochi intr-o parte si cu altul in cealata... Apropo e democratie, cel putin asa sper...
Shoka pe 10 decembrie 2009 22:12
Offfff oameni buni......Tot n-ati invatat ca la Hollywood acolo la ei, la fabrica de fitze, nu se stie nimic concret despre cine cu cine este intr-o relatie? Ca asa zisele relatii dureaza la ei cateva saptamani maxim luni si ca noi cuceriri sunt in agenda zilei? Aaaa si sa nu mai vorbim de barfele rautacioase, ca de la ei exista mai mult decat un ziar gen Click si emisiuni gen OTV. Dar rare ori mai apar si exceptii de la regula (adica relatia sa dureze mai mult de 2 luni si sa triumfe cu o casnicie de 2 ore) deci ...tot ce e posibil.
Codrutz pe 10 decembrie 2009 23:12
Justin Timberlake e prea smecher sa nu accepte orice fel de flirt din partea altor fete mai ales *manechine*.. Eu nu cred ca s-au despartit dar din punctul meu de vedere, nu strica un mic flirt.. :-"
adryan78 pe 10 decembrie 2009 23:16
Parerea mea este ca el doar isi joaca rolul de playboy de Hollywood, fara de care nu ar avea atata succes si bineinteles ca niciodata nu strica o aventura sau un flirt, la urma urmei este barbat, dar daca a stat 3 ani cu Jessica Biel, cred ca este ceva serios intre ei si este posibil sa isi ierte orice.
cristinica pe 11 decembrie 2009 16:43
Parerea mea este ca asa zisele relatii dureaza la ei cateva saptamani maxim luni si ca noi cuceriri sunt in agenda zilei...
daniela pe 12 decembrie 2009 10:17
eu sper sa nu mai fie impreuna ,deoarece nu se potrivesc,,,,,justin e mult prea ok pt ea.....un cuplu reusit il face doar cu britney:D
Ingrid pe 13 decembrie 2009 21:12
Asta cu "sa INDEPARTEZI zvonurile DUPA CARE" suna destul de ciudat, trebuie sa recunoatem. o fi o expresie de-a stiristilor, nou inventata.
daca biel este intr-adevar actrita buna, nu va lasa despartirea de timberlake sa afecteze modul in are joaca.
imi place site-ul destul de mut. nu va transformati intr-un tabloid ieftin

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells