Reacţii pozitive după premiera mondială a prequelului Star Wars, Rogue One

de Cristina Grigore în 12 Dec 2016
Criticii şi fanii s-au declarat cuceriţi de producţie şi au lăudat-o pentru combinaţia inspirată dintre acţiune, scenariu şi noile personaje

Rogue One: A Stars Wars Story a avut premiera mondială în acest week-end la Hollywood, iar primele impresii ale publicului şi ale celebrităţilor participante la eveniment sunt extrem de pozitive. Până la cronicile oficiale ale specialiştilor, social media a fost inundată de comentariile pozitive ale acestora, după proiecţia urmată de ropote de aplauze. Spectatorii au lăudat scenele de acţiune captivante, imaginea fără cusur şi dinamica noilor personaje introduse în acest prequel al francizei, concentrat pe o primă misiune de capturare a planurilor Stelei Morţii.  

Anthony Breznican de la Entertainment Weekly a scris: „Oamenii care îşi făceau griji că Rogue One nu va fi chiar un film dur de război nu au motive de nelinişte. Este intens, fără pauze în acţiune. Parcă simţi toată acea energie…”. Breznican a avut cuvinte de laudă şi despre actorii centrali. În opinia sa, cavalerul Jedi ord al lui Donnie Yen (Chirrut Iwe) şi droidul lui Alan Tudyk (K-2SO) vor „monopoliza atenţia publicului”.  

Jen Yamato de la Thedailybeast.com a fost captivată de interpretarea actriţei Felicity Jones în rolul protagonistei Jyn Erso. Aceast a fost descrisă ca o „eroină de acţiune pe care ai urma-o oricând într-o bătălie spaţială, într-un film înţesat de multe răstunări de situaţie”.

Steven Weintraub de la Collider.com a ţinut să precizeze: „Rogue One m-a cucerit de la început până la sfârşit. E plin de acţiune şi are un scenariu pe care oamenii îl vor adora. Va face publicul fericit”. Starul lui The Office, Rainn Wilson, a fost la fel de încântat: „A fost chiar grozav! Nemaipomenit de distractiv şi intens”. „Ar putea fi chiar cel mai bun film Star Wars de până acum”, a scris şi comicul Dane Cook.

Exploreaza subiecte similare:

Rogue One: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 12 decembrie 2016 20:34
„Ar putea fi chiar cel mai bun film Star Wars de până acum”, a scris şi comicul Dane Cook.
:)))) intrebarea este: cu cat a fost platit pentru a spune asa ceva? eu am vazut reactiile fanilor pe twitter si majoritatea spun ca este un film ok si cam atat.

mihnea_aspru95 pe 12 decembrie 2016 21:30
Sper să fie mai bun decât Trezirea "Gâtlejului". Sa vedem cum incepe Antologia.
camaleonii pe 12 decembrie 2016 23:34
sincer ma indoiesc...am citit spolierele, iar twist-ul este fix ca in ep 7, care bineinteles si ep 7 a fost copiat din alte filme SW

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells