Recomandări TV. „Urmărirea” e cuvântul de ordine pe micile ecrane

de Gloria Sauciuc în 4 Sep 2017
Rubricile „Filme la TV” şi „Seriale TV” prezintă oferta completă a posturilor

Vineri am vorbit despre cele patru filme nou lansate pe marile ecrane, iar acum iată alte şapte titluri pe care le-am putea vedea în programul televiziunilor de luni pânâ duminică. Este o săptămână cu recomandări pentru toate gusturile.

Dramedie. Catch Me If You Can
luni, 4 septembrie, ora 01:20, Paramount Channel
La 17 ani și jumătate, Frank (Leonardo DiCaprio) refuză să se împace cu divorțul părinților săi. Singura soluție pentru a-i vedea din nou împreună ar fi să-l transforme pe tatăl sau într-un om bogat. Drept pentru care fuge de acasă și ia viața în piept în stil propriu. Debordând de „creativitate și scoțând la bătaie un sex-appeal irezistibil, Frank trece la punerea în practică a teoriilor tatălui sau. Fără să aibă nici o pregătire de profil, tinerelul cu aspect aristocratic devine pilot, medic și avocat. Vădind un adevărat geniu în materie de falsificări, reușește să-și aproprieze milioane de dolari din diverse bănci. Frank devine un bărbat de succes dar, cum în tot binele e și un rău, pe urmele sale pornește cu îndîrjire agentul FBI Carl Hanratty (Tom Hanks)

Dramă romantică. Pride & Prejudice
marţi, 5 septembrie, ora 21.30, TV1000
Anglia sfârșitului secolului 18. Cele cinci surori Bennet - Elizabeth, sau Lizzie (Keira Knightley), Jane (Rosamund Pike), Lydia (Jena Malone), Mary (Talulah Riley) și Kitty (Carey Mulligan) – au fost crescute sub strictă îngrijire a mamei lor (Brenda Blethyn) care se concentrează doar asupra găsirii unor soți fiicelor ei care să le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate. Însă, inteligența și curajoasa Elizabeth se străduiește să-și trăiască viață într-o perspectivă mai largă, încurajată fiind de tatăl bolnav (Donald Sutherland). Când bogatul celibatar Dl. Bingley (Simon Woods) își stabilește reședința într-un conac din apropiere, familia Bennet începe să abuzeze de acesta. În cercul de prieteni ai bărbatului veniți din Londra și fluxul de tineri ofițeri militari veniți în zonă, cu siguranță vor exista pretendenți pentru surorile Bennet. Cea mai mare dintre surori, Jane, senină și frumoasă, pare să-i fi cucerit inima domnului Bingley. Lizzie face cunoștință cu Dl. Darcy (Matthew Macfadyen), un bărbat arătos dar și - așa cum pare a fi - snob, și astfel începe o bătălie a sexelor.

Romantic. The End of the Affair
miercuri, 6 septembrie, ora 18.15, ProCinema
Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, cu Deborah Kerr, Van Johnson şi John Mills. Într-o Londra cuprinsă de război, dragostea adulterină a unei femei pentru un tânăr scriitor și căutarea spiritualității în urma unui eveniment existențial, ne vor mişca. Într-o Londra cuprinsă de război, Maurice Bendrix se îndrăgostește de vecina lui, Sarah Miles. Ei încep o aventură sub acoperire, încercând să se ferească cât mai mult de soțul lui Sarah. Pentru că războiul nu durează o veșnicie, nici iubirea lor nu va dura pentru totdeauna.

Comedie de acţiune. Hot Pursuit
joi, 7 septembrie, ora 21.45, Pro TV
Un buddy film feminin, despre o echipă improbabilă ce are de trecut prin tot soiul de peripeţii trăsnite. Sofia Vergara este o văduvă de mafiot, urmărită de polițiști corupți și criminali profesioniști. Reese Witherspoon este o poliţistă ridicolă și neadaptată, care trebuie să o ţină în viaţă.

Sport. The Winning Season
vineri, 8 septembrie, ora 00.10, TVR 2
Bill Greaves, fost atlet de performanță, se angajează ca antrenor al echipei feminine de baschet a unui liceu. Începutul nu e deloc promițător: fetele joacă prost, iar comunicarea dintre cele două părți e și mai proastă. Treptat, însă, Bill și jucătoarele lui găsesc o cale de înțelegere, iar rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare. În rolurile de liceene, le vom vedea pe Emma Roberts şi Rooney Mara.

Acţiune. The Equalizer
sâmbătă, 9 septembrie, ora 20.30, Pro TV
McCall (Denzel Washington) crede că a scăpat de trecut și că poate duce o viață liniștită. Atunci când o întâlnește pe Țeri (Chloe Grace Moretz), o fată care are nevoie de ajutor, aflată sub controlul unei bande de mafioţi ruşi, își dă seama că nu poate sta deoparte. Simțind că îi revine dorinţa de dreptate, înarmat cu calităţi paranormale, McCall porneşte într-o cursă pentru a-i pedepsi pe gangsteri.

Thriller. American Gangster
duminică, 10 septembrie, ora 23:35, AXN
Inspirat din articolul „The Return of Superfly”, publicat în New York Magazine şi scris de ziaristul Mark Jacobson, American Gangster conţine două poveşti paralele: cea a lui Frank Lucas şi cea a lui Richie Roberts, care, de părţi opuse ale legii, trezesc în mod egal simpatia audienţei. Ar trebui să ne pese de gangsterul gentleman care zboară creierii unui duşman la fel de detaşat precum soarbe coniac fin? Ar trebui să simţim dispreţ pentru un poliţist dezmăţat care îşi înşală nevasta, dar refuză să ia mită, asemenea colegilor lui? Pornind de la această ironie cinică, scenaristul Steven Zaillian dezvoltă povestea arătând, pe de o parte, drama interlopă, iar – pe de alta - procedura aplicării legii.

Exploreaza subiecte similare:

Catch Me If You Can, Tom Hanks, leonardo dicaprio, Pride & Prejudice, Keira Knightley, Matthew Macfadyen, The End of the Affair, Sofía Vergara, Deborah Kerr, Van Johnson, John Mills, Hot Pursuit, The Winning Season, Emma Roberts, Rooney Mara, The Equalizer, Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, American Gangster, Steven Zaillian

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells