Reese Witherspoon se pregăteşe pentru „şcoala prinţeselor războinice”

de Cristina Grigore în 23 Mar 2012
Reese Witherspoon se pregăteşe pentru „şcoala prinţeselor războinice”

Reese Witherspoon s-a declarat extrem de încântată de recenta achiziţie a companiei sale de producţie, Pacific Standard. „Toată lumea va fi fascinată de universul descris în Pennroyal’s Princess Boot Camp", a spus actriţa, citată de The Hollywood Reporter.

Filmul va fi adaptarea seriei de cărţi pentru copii a lui M.A. Larson, a căror acţiune are în centru o şcoală specială, în care prinţesele învaţă să lupte şi să fie curajoase, pentru a face faţă apoi valului de vrăjitoare rele ce ameninţă pacea din ţinuturile lor.

„În sfârşit, avem o poveste cu prinţese ce reflectă valorile pe care tinerele femei îşi doresc cu adevărat să şi le însuşească în zilele noastre”, a declarat Witherspoon. „Aceste prinţese sunt puternice, independente şi neînfricate, pe măsura puterii cavalerilor. Imaginând această poveste, Larson a dat naştere unui univers magic, în care toţi cei care vor pătrunde se vor lăsa cu plăcere captivaţi”.

Pe lângă calitatea de producător, actriţa va interpreta în film şi unul din rolurile secundare. Pennyroyal's Princess Boot Camp este prima peliculă achiziţionată de Pacific Standard, compania de producţie înfiinţată de Whitherspoon. O altă realizarea a vedetei vine în plan personal. Ea a anunţat zilele trecute că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, al cărui tată este actualul partener de viaţă şi agentul său, Jim Toth.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 martie 2012 10:32
Cred ca se va distra grozav cu aceasta productie.
Bayard pe 23 martie 2012 10:39
Suna ca o poveste draguta..... pentru o animatie!!!! Nu pentru un film adevarat... si oricum, cam toate printesele din ultima vreme au fost de tipul asta, active, dure etc etc, deci nimic nou ... prevad un dezastru
catasmile17 pe 27 martie 2012 22:45
este o actrita foarte talentata
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2012 16:16
sigur se va descurca remarcabil , asa cum ne-a obisnuit simpatica actrita .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells