Regizorul lui Shazam! susţine că vom vedea în film explozii à la Michael Bay

de Cristina Grigore în 30 Mar 2018
Supereroul DC Comics va ajunge în cinematografe pe 5 aprilie, anul viitor

Regizorul lui Shazam!, David F. Sandberg, a menţionat într-un mesaj pe contul său de Twitter că filmul va conţine scene de acţiune cu explozii în stilul binecunoscut de public din producţiile lui Michael Bay.

„Când echipa de le efecte speciale m-a întrebat cum să fie exploziile din film şi eu le-am spus că vreau să fie à la Michael Bay, cu toţii au fost nemaipomenit de încântaţi”, a menţionat Sandberg.

În benzile desenate, de fiecare dată când pronunţă numele „Shazam”, tânărul Billy Batson (Asher Angel) are parte de cea mai spectaculoasă transformare – el devine dintr-un copil oarecare un adult ale cărui puteri i se trag, parcă, de la eroii de legendă ale căror nume alcătuiesc iniţialele numelui său (Solomon, Hercule, Atlas, Zeus, Ahile şi Mercur). Shazam îi poate ţine piept cu succes chair şi lui Superman, graţie puterii sale de atragere şi manipulare a electricităţii.

Personajul adult va fi interpretat de Zachary Levi. Filmul îl are în rolul villain-ului, Doctor Silvana, pe Mark Strong.

Dwayne Johnson nu îşi va face apariţia în Shazam!, însă rămâne ataşat proiectului cinematografic ce promite să spună povestea antagonistului Black Adam, proiect aflat încă în dezvoltare.

Shazam! se lansează la noi pe 5 aprilie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

David F. Sandberg, Shazam!, Zachary Levi, Dwayne Johnson, Asher Angel

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 30 martie 2018 12:07
Am vazut pe Net cateva imagini cu Zachary Levi in costumul eorului din acesat film si pot sa spun ca am ramas impresionat - actorul a bagat sală ”la greu” și costumul ii vine acum foarte bine. Cred ca filmul va marca un punct de cotitura in cariera lui (el fiind văzut până acum mai mult in comedii) cum a fost si in cazul lui Ben Affleck, care, până să apară în rolul noului Batman, era apreciat datorită rolurilor din filme romantice etc. Pe scurt, abia astept acest film.
boghiu_andrei pe 30 martie 2018 12:47
Mai bine nu..
Mai putine explozii a la Bay si o sa fie un film bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells