Regizorul The Twilight Saga: Eclipse, gata să reînvie Daredevil

de Cristina Grigore în 16 Mar 2011
Regizorul The Twilight Saga: Eclipse, gata să reînvie Daredevil

David Slade, regizorul primei părţi a seriei Twilight, Eclipse, a fost ales de 20th Century Fox să readucă în cinematografe povestea lui Daredevil, eroul Marvel în costum roşu, scrie Variety.

Proiectul se află în dezvoltare de câţiva ani, ceea ce le-a permis studiourilor Fox să-şi menţină drepturile de ecranizare. În caz contrar, acestea ar fi revenit companiei Marvel, aflată acum sub umbrela Disney. Primul film Daredevil, din 2003, i-a avut în rolurile principale pe Ben Affleck şi Jennifer Garner (Elektra). Producţia, regizată de Mark Steven Johnson, a avut încasări de 179 de milioane de dolari în toată lumea.

Deşi a fost catalogată drept o continuare, noua peliculă va avea, se pare, o cu totul altă distribuţie şi nu va face referire la povestea filmului anterior. Un scenarist nu a fost încă ataşat producţiei, însă informaţii despre noii actori propuşi pentru noul Daredevil vor fi apărea, probabil, în curând.

Slade - care a fost curtat, înainte ca Darren Aronofsky să primească slujba, pentru regia lui The Wolferine - lucrează acum la producţia horror The Last Voyage of the Demeter, ce îi are în distribuţie pe Jude Law, Noomi Rapace şi Ben Kingsley.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 16 martie 2011 09:13
interesant...am vazut DAREDEVIL si mi-a placut...sper sa se implice mai mult decat a facut-o cu TWILIGHT ECLIPSE caci merita.
ana pe 16 martie 2011 09:42
acum o sa inceapa injuraturile la adresa lui TWILIGHT.
Bayard pe 16 martie 2011 11:21
Oh, nu injuraturi la adresa Twilight, mi s-ar parea inutil :)), ci la adresa filmului Daredeveil, poate cel mai prost film cu supereroi din istorie :)).
Delua pe 16 martie 2011 14:35
Mai bine se lasa de meserie decat sa se mire pe urma de unde vin zmeurele...
Vorador pe 16 martie 2011 17:59
Mie mi-a placut primul film,sunt filme cu supereroi mai proaste decat Daredevil.Iar David Slade nu este un regizor chiar slab,Hard Candy si 30 Days of Night au fost bunicele,in schimb nu am vazut The Twilight Saga: Eclipse,le-am vazut pe primele doua si mi-a ajuns.
alex_il_fenomeno pe 16 martie 2011 18:07
poate ca va iesi ceva bun , eu sper ca 20th Century Fox sa accepte filmul , deoarece are sanse sa fie mai bun decat cel din 2003 !
legolas05 pe 16 martie 2011 19:23
sper sa fie mai bun ca primul....
eddward pe 16 martie 2011 20:42
si rolul daredevil merge la robert pattison :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells