Remake-mania! Uite cine vorbeşte din nou

de Răzvan Boboc în 2 Apr 2010
Remake-mania! Uite cine vorbeşte din nou

Totul se reface şi se reinventează la Hollywood în ultima vreme! A venit şi rândul celebrei comedii Look Who’s Talking (Uite cine vorbeşte), lansată la începutul anilor '90, conform Total Film.
 
Producătorul Neal H Moritz (Prom Night, I Am Legend) vrea să readucă în atenţia publicului celebra franciză.

Filmul original, realizat în 1989, scris şi regizat de Amy Clueless Heckerling, i-a avut în rolurile principale pe Kirstie Alley şi John Travolta. Alley este o contabilă care rămâne însărcinată cu iubitul ei căsătorit, care refuză să-şi părăsească soţia şi să-şi asume responsabilitatea copilului.

Lăsată de una singură, femeia se împrieteneşte cu un şofer de taxi care o duce în grabă la spital, atunci când se declanşează contracţiile. Vocea micuţului Mikey a fost asigurată de Bruce Willis.

Nu se cunosc deocamdată detalii legate de noul proiect, dar producătorul este hotărât ca remake-ul să înregistreze încasări foarte mari.

Cel de-al doilea film al seriei a fost Look who's talking too, iar în 1993 a apărut Look who's talking now.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 2 aprilie 2010 02:15
Si totusi...nu s-a gandit nimeni sa faca un remake la fimul "Veronica" in 3D ? Poate Cameron sau Burton, ar fi interesant,nu? Propun sa facem remake-urile in ordine cronologica(incepand cu alea mute),k nu cumva sa avem surpriza neplacuta ca am sarit ceva.
tibycom pe 2 aprilie 2010 11:48
ce mi a placut filmele astea cand eram mic. le dadeau in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna
tibycom pe 2 aprilie 2010 11:48
ce mi au placut *
rvn pe 2 aprilie 2010 17:07
Esti total in eroare tibycom!de craciun in fiecare an era un adevarat ritual cu"Singur acasa".Filmul despre care este vorba aici si care are pe afis un bebelus simpatic n-are nici o legatura cu craciunul!Este vorba intra-adevar despre un baietel,dar care inca nu vorbeste!Vocea lui Bruce Willis a facut jumatate din film,Kyrstie si Travolta facand roluri de neuitat in rolul parintilor acestui copilas.
Radu1711 pe 8 aprilie 2010 15:49
inca nu am vazut filmul dar am vazut tot asa unul horror "It's Alive" cu un bebe ucigas si mi-a facut impresie rea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells