Robert Downey Jr. ar face Iron Man 4 dacă l-ar avea ca regizor pe Mel Gibson

de Cristina Grigore în 6 Oct 2014
Actorul este unul dintre puţinii susţinători pe care Gibson îi mai are în Cetatea Filmului

Mel Gibson s-a aflat la un moment dat pe lista celor mai căutaţi actori şi regizori, însă după scandalul iscat de remarcile sale rasiste, sexiste şi antisemite, a devenit un paria al Hollywood-ului. Mai are însă unii susţinători şi printre aceştia se află şi Robert Downey Jr.

Downey, un star care ştie foarte bine ce înseamnă să ai totul şi să pierzi totul într-o clipită, pentru a beneficia, apoi, de o doua şansă, l-a apărat pe Gibson în câteva rânduri şi este dispus chiar să facă lobby pentru cineast, aşa cum s-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an, când Downey Jr. le-a propus conducătorilor Marvel să îi ofere acestuia un loc în universul Marvel.

Într-o discuţie purtată recent cu cei de la Deadline.com, actorul a fost întrebat dacă ar face Iron Man 4, un film pe care Downey nu şi-l mai doreşte, sub indicaţiile regizorale ale lui Mel Gibson. „Correct, a spus acesta. De ce nu? Filmul acela ar fi de-a dreptul nebunesc”, a declarat actorul.

Cu toate insistenţele lui Downey Jr. este puţin probabil ca cei de la Warner să îşi încalce interdicţia de a lucra cu un antisemit. Rămâne de văzut cât de mult îşi doreşte studioul să facă Iron Man ¤ şi ce va răspunde propunerii lui Downey Jr..

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Mel Gibson, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 6 octombrie 2014 12:23
warner sau disney? Marvel e al celor de la Disney. Warner are DC comics.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells