Robert Downey Jr. îi va juca pe Gepetto şi Pinocchio pentru Ben Stiller?

de Cristina Grigore în 16 Iul 2013
Stiller este înlocuitorul lui Tim Burton în scaunul regizoral

În urmă cu un an se contura un proiect îndrăzneţ, dar promiţător, ce îl avea la cârmă pe prolificul Tim Burton şi în rol principal pe imaginea lui Iron Man, Robert Downey Jr. De atunci însă, Burton a renunţat la proiect, al cărui potenţial şi-a schimbat faţa odată cu aşezarea în scaunul regizoral a lui Ben Stiller.

Actorul şi regizorul de comedie a fost propus drept regizor al filmului chiar de către Downey Jr., dornic să vadă realizat un film live-action ce are la bază povestea lui Carlo Collodi. După o discuţie recentă între cei doi, relatată de către cei de la BleedingCool.com, Stiller, şi el interesat de proiect, a propus ca Downey Jr. să îl joace atât pe Gepetto – versiunea tânără, dar şi cea mai în vârstă – cât şi pe Pinocchio, deşi nu s-a menţionat dacă va fi vorba despre motion-capture sau doar de voce.

Exploreaza subiecte similare:

Tim Burton, Robert Downey Jr., Ben Stiller, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cinefilul007 pe 16 iulie 2013 09:27
Ar fii interesant. Dar tanjesc dupa un personaj bun pentru Downey. Oare cand mai apare un altul ca Chaplin sau jurnalistul din The Zodiac?
SlimShady pe 16 iulie 2013 11:48
pai daca continua sa faca iron man, nu prea curand..
Nimicdinceparafi pe 16 iulie 2013 23:49
Cariera lui RD jr pt urmatorii 10 ani:Avengers 2,Sherlock Holmes 3-The thirst movie,Iron Man 4,X-Men:First Class 3 -Back to future again, Avengers 3 6D, The Incredible Hulk 2 (special guest star), Iron Man 5:The Final Chapter-Mickey Rourke is Back! ,Avengers 4 -Multivers Dimension. E cam aglomerat pt alte roluri.
Costirik pe 17 iulie 2013 00:26
e cumva o gluma??? cine naiba il pune regizor pe Ben Stiller?ai un proiect serios cu Tim Burton si apoi cand acesta renunta hai sa ne batem joc..si cum s au intrebat ei ,hai sa l aducem pe Ben Stiller:)))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells