Robert Downey Jr. îl va juca pe Iron Man şi în continuările lui The Avengers

de Cristina Grigore în 21 Iun 2013
Actorul a declarat recent că nu îşi doreşte să continue aventurile supereroului după cel de-a l treilea film Iron Man

Contractul lui Robert Downey Jr. cu studiourile Marvel s-a încheiat odată cu Iron Man 3, însă un rol atât de definitoriu pentru actor şi atât de profitabil nu putea fi ignorat. Actorul a câştigat peste 100 de milioane de dolari între The Avengers şi Iron Man 3, însă, spre dezamăgirea fanilor şi a producătorilor,  a declarat recent că nu va îmbrăca armura supereroului şi în alte continuări ale francizei. Cu toate acestea, scrie TheHollywoodReporter.com, Mavel a convins acotrul de 48 de ani să revină măcar pentru continuările lui The Avengers – părţile a doua şi a treia.

Downey Jr. a semnat contractul ce-l va aduce alături de echipa supereroilor aliaţi în apărarea Terrei, iar Joss Whedon va reveni şi el pentru a scrie şi regiza din nou aventurile Răzbunătorilor. Anunţul că starul lui Iron Man va reveni în viitoarele filme The Avengers coincis cu lansarea veştii că Iron Man 3 şi-a asigurat cea de-a cincea poziţie în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 1,2 miliarde de dolari strânse din vânzările biletelor în toată lumea.

The Avengers 2 a fost anunţat în prima zi a lunii mai 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Iron Man 3, The Avengers, Joss Whedon, The Avengers 2, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 21 iunie 2013 10:30
Asta inseamna ca pana nu o sa apara Avengers 3, nu o sa mai vedem filme Iron Man, ar trebui facute cu alt actor si ar fi haos.
10nutz_413x pe 22 iunie 2013 11:50
cam asa ceva..
neb2069 pe 21 iunie 2013 10:58
"Mavel a convins acotrul" ????? Bai si eu fac greseli cand scriu dar daca scriu ceva important, ceva ce ar putea fi vazut de mai multi oameni ma verific si corectez...........
cristi23 pe 21 iunie 2013 11:54
ei bine......macar va aparae in avengers 2 si 3.........insa daca vor mai aparea alte filme iron man.....cu alt actor in rol principal va fi putin ciudat......
L33N pe 21 iunie 2013 16:17
el a avut contract cu marvel pt iron man 1,2,3 si s'a terminat , dar cum a fost convins sa apara in avengers 2 si 3 , sunt convins ca daca va fi la fel de bine stimulat financiar, o sa apara si alte filme cu iron man daca mai apar altele in viitorul apropiat. daca cititi articolul el zice cv de genul ,daca va fi platit cat cere o sa apara si in alte filme iron man , altfel nu va m'ai aparea , si se pare ca cu avengers a fost stimulat financiar.
Skynet.Zbenga pe 21 iunie 2013 21:38
Sunt vesti bune. Nu putea fi inlocuit de altcineva.
sicone pe 21 iunie 2013 22:01
dupa parerea mea doar iron man trebuia sa apara, fara nici o continuare.2 si 3 sunt printre cele mai proaste filme, dupa parerea mea.
sicone pe 22 iunie 2013 12:01
din punctul tau prost de vedere?
IuliaDrm pe 30 iunie 2013 14:55
Super. Abia astept sa vad avengers 2
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 12:19
Ma bucur de aceasta veste. Fara el, nimic nu mai avea sens.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells