Robert Downey Jr., rănit la filmările Iron Man 3

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2012
Robert Downey Jr., rănit la filmările Iron Man 3

Villain-ul Mandarin chiar îi face probleme lui Iron Man, din moment ce a reuşit să-i scrântească glezna la filmările lui Iron Man 3. Filmările au fost oprite după ce Robert Downey Jr. s-a accidentat în timp ce încerca să realizeze o cascadorie pe cont propriu, la filmările ce au loc chiar zilele acestea în Wilmington, un oraş din statul american Carolina de Nord.

Cei de la Marvel au publicat deja un comunicat de presă în care se precizează că filmările vor fi oprite pentru o scurtă perioadă de timp, pentru ca actorul să poată primi îngrijirile necesare. Asta l-a făcut pe co-scenaristul filmului, Drew Pearce, să întrebe amuzat pe twitter, dacă nu ştie cineva ce au folosit cei de la Warner Bros. ca să-l facă pe Bruce Wayne să scape atât de realist de şchiopătat în The Dark Knight Rises...

Iron Man 3 se lansează la anul pe 26 aprilie şi ţi-l va arăta pe popularul supererou trecând prin nişte schimbări substanţiale. În film mai apar Guy Pearce, Rebecca Hall, William Sadler, dar şi deja familiarii Gwyneth Paltrow şi Don Cheadle.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 17 august 2012 11:52
Ce nasol, sper sa se faca cat mai repede bine.
Andrey92 pe 17 august 2012 12:36
Cata lipsa de profesionalism si cum isi dau arata pe fata cei de la Marvel... Ce intrebare de scenarist mai e si asta "Ce i-ati dat lui Bruce Wayne sa scape de schipatat?". Daca ar fi fost mai destept omul in cauza, cat si mai atent la film, ar fi vazut ca lui Bruce Wayne i-a fost atasata o proteza robotizata la picior ce ii amplifica miscarile si il ajuta sa le faca natural si pana la capat, in ciuda problemei sale cu lipsa cartilajelor. Medical, e puerila explicatia fiindca la lipsa cartilajelor TE DOARE al dracu' de tare iar Bruce ar fi avut nevoie de mult mai multa recuperare si alt tratament. In fine, nu asta e important, importanta este de fapt lumea de proasta calitate care incepe sa isi dea arama pe fata. Asta sa nu uitam ca, au aparut zvonuri cum ca Iron Man 3 va copia The Dark Knight Rises. Cu alte cuvinte, Black il va copia la stil pe Nolan, vazand ca filmele de genul au succes (mai intunecate, mai serioase si cu mize intr-adevarat mari in joc).
Andrey92 pe 17 august 2012 12:37
Schiopatat*.
JohnnyAddams pe 18 august 2012 18:38
@StevieGG08: exact. Pe toata durata filmului e prezentat a fi necontrolabil, iar la final se controleaza, asa, dintr-o data.
Andrey92 pe 17 august 2012 20:03
Costirik Lipsa mea de umor e intrecuta de lipsa ta de inteligenta sincer. Daca nu poti sa sesizezi subtratul glumitei, taci din gura si nu te da destept. Tu crezi ca un scenarist de la Hollywood statea sa isi piarda timpul in presa cu glumite? Tinta este foarte clara unde au vrut sa atinga...ii roade ca Avengers e doar un film comercial, de duzina..pe cand TDKR este ceva deosebit si facut cu cap. Te rog eu mult, abtine-te de la comentarii daca esti pe langa subiect.
Costirik pe 18 august 2012 03:39
am uitat mi a placut partea cu "au aparut zvonuri", "fratiii mei cinefili" si cea in care prezici viitorul cu afirmatia in presa a celor de la Marvel=))))))
Andrey92 pe 18 august 2012 17:40
Presa*.
JohnnyAddams pe 20 august 2012 15:20
"Scientifically proven. Tested on a hundred little hulks beforehand until the process was perfect."

Asta e raspunsul domnului Pearce la intrebarea mea legata de controlul furiei lui Hulk in "The Avengers"....foarte interesant.

alex_il_fenomeno pe 29 august 2012 14:36
bine ca nu i s-a intamplat ceva mai rau .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells