Robert Redford, în lumea supereroilor Marvel

de Cristina Grigore în 23 Mar 2013
Veteranul actor a primit un rol în Captain America: The Winter Soldier

Nu se întâmplă prea des ca o legendă a cinematografiei să primească un rol într-un film cu supereroi, astfel încât ştirea celor de Deadline.com a făcut senzaţie pe internet: Robert Redford va juca în sequel-ul lui Captain America!

Actorul va apărea într-un rol cheie, ca veteran al agenţiei S.H.I.E.L.D, în ciuda prezenţei de unic conducător al organizaţiei a personajului interpretat de Samuel L. Jackson, Nick Furry. Momentan, nu se cunosc detalii depre această partitură, astfel încât cei de la IGN.com şi-au luat libertatea de face unele speculaţii, folosindu-se de informaţiile oferite de benzile desenate Captain America. Toţi cei patru sunt alegeri viabile, având în vedere că fiecare dintre ei a fost, la un moment dat, director al agenţiei în cauză.

O variantă ar fi aşadar Rick Stoner, predecesorul lui Fury, ucis în acţiune de către HYDRA (aici ar fi nevoie de unele flashback-uri), iar cu ceva indulgenţă din partea scenariştilor, fostul conducător SHIELD ar putea fi chiar unul dintre cei care au preluat rolul şi costumul lui Captain America după dispariţia acestuia – Bill Naslund, Jeffrey Mace, William Burnside. O altă posibilitate ar fi ca Redford să îl joace pe Dum Dum Duggan, unul dintre cei mai experimentaţi membri din echipa lui Fury, pentru o vreme mâna sa dreaptă.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Redford, Captain America: The Winter Soldier, Samuel L. Jackson, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 23 martie 2013 15:44
Nu se poate , nu si Robert Redford
cosmin_kedii pe 23 martie 2013 17:50
de ce nu
Ovidiu239 pe 23 martie 2013 22:50
Primul Captain America a fost mediocru, poate acuma cu Robert Redford...
paul2011 pe 23 martie 2013 23:42
mă bucur că Robert Redford va juca în acest film ...un actor foarte foarte bun ..abia aștept să văd filmul ...iar pentru cei interesați , aveți aici primul teaser trailer de la Riddick (2013) ;) .... : http://www.youtube.com/watch?v=PFCTPY536l8
paul2011 pe 23 martie 2013 23:43
să nu clipiți :D
alex_il_fenomeno pe 26 martie 2013 23:13
Sper sa ne lase o impresie de neuitat. De abia astept sa ii vad prestatia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells