Rooney Mara îi ia locul lui Blake Lively în noul film al lui Soderbergh

de Cristina Grigore în 31 Ian 2012
Rooney Mara îi ia locul lui Blake Lively în noul film al lui Soderbergh

O ştire recentă anunţa că starul lui Gossip Girl şi Green Lantern, Blake Lively, numită drept protagonistă a noului film al lui Steven Soderbergh, Side Effects, nu este pe placul companiei finanţatoare, Annapurna Pictures. Iată că producătorii nu au stat mult pe gânduri şi au scos-o din scenă pe Lively – compania nu a avut încredere în abilitatea actriţei de a face faţă rolului principal – şi au ales-o în schimb pe Rooney Mara.

Potrivit Deadline, actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din The Girl with the Dragon Tattoo le-a avut drept contracandidate pe Michelle Williams, Emily Blunt şi Imogen Poots. Ea o va interpreta astfel pe Emily Hawkins, o tânără cu probleme care intră intr-un periculos triunghi amoros, ce-i include pe doctorul care o tratează (interpretat de Jude Law) şi pe soţul său (Channing Tatum) recent eliberat din închisoare. În film mai joacă şi Catherine Zeta-Jones.

Filmările la Side Effects vor începe în aprilie. Pe Rooney Mara o vei putea vedea anul viitor în Lawless, filmul lui Terrence Malick din a cărui distribuţie mai fac parte Christian Bale, Ryan Gosling şi Cate Blanchett.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
ChristianCage00 pe 31 ianuarie 2012 22:54
Perfect.
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:10
cred ca este o miscare buna

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells