Rooney Mara, şocată de transformarea sa fizică din Fata cu un Dragon Tatuat

de Cristina Grigore în 21 Dec 2011
Rooney Mara, şocată de transformarea sa fizică din Fata cu un Dragon Tatuat

Rooney Mara, actriţa care a dat viaţă personajului Lisbeth Salander din versiunea americană a adaptării romanului lui Stieg Larsson, Fata cu un dragon tatuat, a trebuit să renunţe la aspectul său feminin pentru a intra cât mai bine în rol.

Pentru aceasta, a trebuit să îşi radă sprâncenele, să-şi taie părul şi să-şi pună piercing în sfârcuri, nas şi sprânceană. Deşi, în final, schimbarea drastică de look nu a deranjat-o câtuşi de puţin, actriţa a declarat pentru Fox411.com că, la început, noul său aspect fizic i s-a părut şocant.

„Am fost îngrozită de transformare”, a spus ea. „Lipsa sprâncenelor îmi modificase cel mai mult faţa, însă pot să spun că starea de şoc mi-a trecut în aproximativ două minute”, a adăugat Mara.

Întrebată care a fost cel mai provocator aspect al interpretării lui Salander, ea nu a putut indica ceva anume, ea incluzând aici mai toate scenele „tari” din film – violul, agresivitatea extremă, scenele intime cu ambele sexe.

Efortul şi dedicaţia actriţei care a adus-o din nou pe marele ecran pe eroina seriei Millenium i-a adus acesteia o nominalizare la premiile Globul de Aur. Cu toate acestea, Mara nu şi-a urmărit încă prestaţia. „Pur şi simplu nu am avut ocazia”, a spus ea. „Am muncit şi am călătorit în majoritatea timpului şi vreau să vad filmul cu public. Cred că am să aştept până la lansare”, a mai declarat ea.

În România, Fata cu un Dragon Tatuat va intra în cinematografe începând din 30 decembrie.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 decembrie 2011 14:26
Mi-e foarte teama ca nu cumva sa fi facut degeaba aceasta transformare daca filmul va fi slab...Sper pentru binele ei si al fanilor seriei originale sa nu isi bata joc si sa faca o treaba buna...
nicone27 pe 28 decembrie 2011 20:21
E inegalabil cel suedez si in primul rand e prea deverme pt o reecranizare 2 ani asa de rau a ajuns cinematografia americana
Bayard pe 21 decembrie 2011 15:21
Misto transformarea.... dar chiar si-a facut piercingurile? ar fi ceva
bubbles25 pe 21 decembrie 2011 21:39
cred ca nu e singura socata :))...
Yesup pe 21 decembrie 2011 23:22
nu arata rau nici acum dupa transformare...are ceva ce imi place la aspectul ei
Beatryce pe 22 decembrie 2011 22:48
asta da transformare...
alex_il_fenomeno pe 25 decembrie 2011 16:14
si noi am fost la el de socati .
Ancutzika27 pe 31 decembrie 2011 20:18
Sprancenele sunt acoperite,nu sunt rase..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells