S-au terminat filmarile la Legaturi Bolnavicioase

5 Oct 2005
S-au terminat filmarile la Legaturi Bolnavicioase
Dupa 30 de zile petrecute in diverse locatii din Bucuresti si in comuna Pietrosita din judetul Dambovita, s-au incheiat filmarile primului lung-metraj semnat Tudor Giurgiu, Legaturi Bolnavicioase.
Ioana Barbu, Maria Popistasu, Tudor Chirila, Mircea Diaconu, Catalina Murgea, Tora Vasilescu, Virginia Mirea, Valentin Popescu, Mihai Dinvale, Dan Astilean, Carmen Tanase si Mihaela Radulescu sunt actorii care au luat parte la conturarea personajelor inspirate din romanul Ceciliei Stefanescu, care semneaza si scenariul filmului.
Din echipa de filmare au facut parte nume binecunoscute atat din cinematografie, cat si din teatrul romanesc. Imaginea filmului este semnata de Alex Sterian, unul dintre cei mai apreciati operatori romani, avand la activ numeroase productii artistice si publicitare. Decorurile au fost realizate de Adriana Grant, un scenograf cu o activitate prodigioasa in teatrul romanesc.
Luna septembrie s-a dovedit a fi destul de capricioasa ingreunand pe alocuri munca echipei de productie in fruntea careia au stat Dragot Valcu, producatorul filmului si Oana Bujgoi, director de productie, nu s-a lasat nici un moment invinsa de micile incidente aparute pe neasteptate, sau de abaterile intervenite in orarul filmarilor.
Si astfel s-a ajuns cu (foarte) bine in cea de-a 30-a zi de “Atentie! Motor! Actiune!”. O parte a echipei se poate bucura de odihna binemeritata, regizorul Tudor Giurgiu alaturi de monteurul Alexandru Radu mai avand de atteptat inca putin, intrand in linie dreapta in perioada de post-productie a filmului.
14 februarie 2006, Ziua Indragostitilor, va fi si ziua in care publicul roman ii va cunoaste pe Alex, Kiki si Sandu, protagonistii filmului Legaturi bolnavicioase, o co-productie Libra Film – Multi Media Est, ce va fi distribuita de Transilvania Film.
Cei care doresc sa afle cat mai multe detalii despre echipa de filmare, perioada filmarilor si despre stadiul in care se afla filmul sunt asteptati de Tudor Giurgiu si compania la un dialog pe www.legaturibolnavicioase.ro – site ce reprezinta o premiera pentru lumea cinematografiei romanesti, fiind prima initiativa de acest gen pentru un film romanesc aflat in productie. Mai mult, site-ul este dezvoltat constant, fiind imbogatit cu noutati pe masura ce filmul capata contur si data lansarii sale pe marile ecrane se apropie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells