Sandra ţinteşte spre dominaţia mondială în spin-off-ul lui Despicable Me

de Cristina Grigore în 12 Feb 2013
Minions va aduce în prim plan simpaticele mogâldeţe din animaţia originală

Studiourile Universal Pictures lucrează acum atât la o continuare a lui Despicable Me, cât şi la un spin-off al filmului original intitulat Minions, ce are în centru simpaticele şi multele creaturi create drept ajutoare din acesta ale protagonistului, Gru. Potrivit EmpireOnline.com, o voce celebră a fost adăugată distribuţiei spin-off-ului, iar aceasta nu este alta decât vedeta lui The Blind Side, Sandra Bullock.

Ea o va interpreta pe Scarlet Overkill, o antagonistă cu stil al cărei unic scop este dominaţia mondială. Aflăm din Minions că mogâldeţele – dealtfel sursa unor momente extrem de amuzante – au supravieţuit de-a lungul timpului, căutând mereu să îi servească celui mai mârşav stăpân.

Filmul va fi regizat tot de Pierre Coffin (Despicable Me) şi Kyle Balda (The Lorax). Urmează să fie lansat în cinematografele americane pe 19 decembrie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Despicable Me, Sandra Bullock, The Blind Side, Pierre Coffin, Kyle Balda, The Lorax, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 12 februarie 2013 09:39
super!
AndreBlack pe 12 februarie 2013 17:34
Interesant .
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 10:00
Primul a inregistrat un debut incununat de succes, acum il asteptam pe acesta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells