Scarlett Johansson: „Costumul lui Black Widow este ca o cameră de tortură”

de Cristina Grigore în 27 Apr 2012
Scarlett Johansson: „Costumul lui Black Widow este ca o cameră de tortură”

Începutul producţiei lui The Avengers a fost unul problematic pentru Scarlett Johansson, interpreta atrăgătoarei eroine Black Widow. Asta datorită costumului de latex foarte mulat al personajului său, ce i-a dat de furcă atât în timpul scenelor de luptă, cât şi după filmări.

Iată ce a povestit actriţa, într-un interviu acordat USA Today: „Primele dăţi în care am îmbrăcat costumul au fost de tot râsul. Cum dădeam o lovitură mai înaltă cu piciorul, pantalonii se rupeau. Lucrul acesta a fost însă corectat în prima săptămână de filmări. Pentru mine, cel mai important era să mă pot mișca în voie în el”.

Însă chiar şi după ajustările de rigoare, costumul nu a fost tocmai îmbrăcămintea ideală pentru o persoană obişnuită. „Nu aş alege niciodată o haină de latex mulată ca îmbrăcăminte de zi cu zi. Să port aşa ceva a fost o adevărată provocare”, a spus actriţa. „Materialul te face stă te simţi ca într-o cameră de tortură”, a mărturisit ea. „A trebuit pur şi simplu să-l decojesc de pe mine. Ne-am ales cu toţii cu afecţiuni ale pielii din cauza costumelor noastre în urma celor 15 ore în care transpiram în ele, zilnic. Îi trimiteam mereu fotografii dermatologului meu din Los Angeles", a mai adăugat Johansson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 aprilie 2012 09:49
Pai atunci de ce exista dorinta de a prezenta eroii in astfel de costume mulate?
Bayard pe 27 aprilie 2012 10:24
Esti ironic? :))
viorellll pe 27 aprilie 2012 10:42
pentru salariu lor ...as sta si in cap ...asa ca sa fim serriosi ...daca astia se plang ..noi ce am putea face ...
circarul pe 27 aprilie 2012 16:29
de acord cu tine
redred2 pe 27 aprilie 2012 11:17
oare poarta "CHILOTZEI!?"
MULDER pe 28 aprilie 2012 21:55
:))
kitycina pe 27 aprilie 2012 13:17
Eee si cei care au creat costumele puteau sa faca ceva in acest sens dar in fine...cat despre plangerile actorilor mie mi se pare o chestiune normala si logica, avei noi figuri in cap fiind persoane normale, de rand dar ei ca vedete, hai sa fim seriosi si sa numai fim ipocriti ;). Au figuri in cap pana si vedetele noastre de pe plaiurile mioritice care sunt practic niste NO NAME-URI
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:21
riscurile meseriei ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells